default-image

Αστυνομικός πυροβόλησε ποδοσφαιριστή

Ποδόσφαιρο
Αστυνομικός πυροβόλησε ποδοσφαιριστή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο νοσοκομείο, έχοντας δεχτεί σφαίρα στο κεφάλι(!), βρέθηκε ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας Αλμάγκρο μετά από επεισόδια που έγιναν στον αγώνα με την Ατλέτικο Παρανά για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας της Αργεντινής.

Ο 26χρονος μέσος της Αλμάγκρο, Φράνκο Κιρός βρέθηκε κοντά στην εξέδρα για να ηρεμήσει τους οπαδούς της ομάδας του, όπως αναφέρει το sentragoal.gr,  όταν ξαφνικά, βρέθηκε στο έδαφος έχοντας δεχτεί μια... αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι, καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση βίας και όπλων για να κατευνάσουν τα επεισόδια.

«Πλησίασα στις εξέδρες με τη συνοδεία ενός αστυνομικού. Εκείνη τη στιγμή είχε φύγει η αστυνομία και προσπάθησα να ηρεμήσω τους φανατικούς οπαδούς. Τότε άκουσα νέους κρότους και όταν γύρισα έπεσα στο έδαφος... Ευτυχώς η σφαίρα δεν διαπέρασε το κρανίο και κατάφεραν να μου την αφαιρέσουν. Με χτύπησε λίγο πιο χαμηλά, δέκα εκατοστά πιο πέρα θα είχα χάσει το μάτι μου. Νιώθω ότι σώθηκα από θαύμα», δήλωσε σοκαρισμένος ο Φράνκο Κιρός, φεύγοντας από το νοσοκομείο.

Επίσης, έξι οπαδοί τραυματίστηκαν και... μόλις τρεις συνελήφθησαν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News