default-image

Πιθανώς αντίπαλος στο Europa o Καρέλης

Ποδόσφαιρο
Πιθανώς αντίπαλος στο Europa o Καρέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θα επιστρέψει στα πάτρια εδάφη ο Νίκος Καρέλης; Πολύ πιθανό! Η Γκενκ, στην οποία αγωνίζεται ο Έλληνας φορ, πέρασε... αέρα από την έδρα της Σασουόλο με 2-0 στο ματς που αναβλήθηκε την Πέμπτη λόγω της έντονης ομίχλης που υπήρχε, προκρίθηκε ως πρώτη από τον 6ο όμιλο και βρίσκεται πλέον ανάμεσα στις υποψήφιες αντιπάλους του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στην φάση των «32» του Europa League.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να μην έχουν πολλές ευκαιρίες μπροστά στις εστίες. Καλύτερη στιγμή στο α' μέρος για την Γκενκ, όταν στο 22ο λεπτό ο Σάματα κατάφερε να στείλει άουτ τη μπάλα από πλεονεκτική θέση. Το δεύτερο μέρος, ωστόσο, διέφερε κατά πολύ με το πρώτο. Οι Βέλγοι πήραν τα ηνία του αγώνα και άνοιξαν το σκορ στο 58ο λεπτό με πλασέ του Χέινεν, ενώ στο 80ο λεπτό ο Τροσάρντ μετά από ασίστ του Καρέλη έγραψε το 2-0!

Ο Νίκος Καρέλης αγωνίστηκε για 93 λεπτά, όταν και αντικαταστάθηκε από τον Σαμπάκ!

Κάπως έτσι, η Γκενκ πήρε την πρώτη θέση του 6ου ομίλου και άφησε στην δεύτερη την Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε, η οποία με τη σειρά της δεν μπορεί να κληρωθεί με τις δύο ελληνικές ομάδες, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό!

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:

Πέμπτη 08/12

Ραπίντ Β.-Μπιλμπάο 1-1

(72' Ζοέλιγνκτον - 84' Σαμπορίτ)

Παρασκευή 09/12

Σασουόλο-Γκενκ 0-2

(58' Χέινεν, 80' Τροσάρντ)

Η βαθμολογία στον 10 όμιλο:

1.Γκενκ 12

2.Μπιλμπάο 10

3.Ραπίντ Βιέννης 6

4.Σασουόλο 5

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News