default-image

Δυσαρέσκεια στον Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο
Δυσαρέσκεια στον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ολυμπιακός μπορεί να βρίσκεται στη φάση των «32» του Europa League, να έχει δημιουργήσει μία διαφορά ασφαλείας στο πρωτάθλημα και να συνεχίζει στο κύπελλο όμως η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στο χθεσινό ματς με τον ΑΠΟΕΛ αλλά και όχι μόνο έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια στις τάξεις της ομάδας.

Σε ένα παιχνίδι που κρινόταν η 1η θέση, οι ερυθρόλευκοι εμφανίστηκαν άνευροι και επιπόλαιοι, χάνοντας τελικά με 2-0 από τον ΑΠΟΕΛ. Ο Πάουλο Μπέντο χρεώνεται την κακή διαχείριση του ρόστερ, αφού δεν έχει αξιοποιήσει τους παίκτες του και πολλές επιλογές του είναι αμφιλεγόμενες. Και βέβαια  ο τελικός απολογισμός στον όμιλο του Europa League, με μόλις δύο νίκες, οκτώ βαθμούς και γκολ 7-6 με τους συγκεκριμένους αντιπάλους μάλλον δεν είναι καθόλου κολακευτικός.

Αυτό δεν σημαίνει πως ο  προπονητής του Ολυμπιακού κινδυνεύει άμεσα με απόλυση. Αν, πάντως, ο Ολυμπιακός συνεχίσει τις προβληματικές εμφανίσεις δεν αποκλείεται να τεθεί ακόμη και τέτοιο θέμα.

Για την ώρα, ο αγώνας της Δευτέρας με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα είναι ένα πρώτο τεστ για να βγάλει αντίδραση η ομάδα, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο και σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Από την έκβασή του, αλλά και την εικόνα που θα παρουσιάσουν οι «ερυθρόλευκοι» θα φανεί αν η κρίση θα συνεχιστεί με πιθανές συνέπειες ή θα ξεπεραστεί και η ομάδα θα οδηγηθεί με περισσότερη ηρεμία στις διακοπές των Χριστουγέννων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News