default-image

Από το αεροδρόμιο στο γήπεδο ο ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Από το αεροδρόμιο στο γήπεδο ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει στον ΟΦΗ, που είναι αναγκασμένος να σηκώσει κεφάλι μετά την ήττα στα Τρίκαλα και να δει μπροστά, στο ματς της Κυριακής με τον ΑΟ Χανιά στο «Γεντί Κουλέ».

H αποστολή επέστρεψε σήμερα το μεσημέρι αεροπορικώς από την Αθήνα και σχεδόν αμέσως Νιόπλιας και παίκτες έδωσαν ραντεβού στο ΒΑΚ για προπόνηση και έναρξη προετοιμασίας για τον αγώνα της Κυριακής.

Από τον αγώνα των Τρικάλων αποχώρησε τραυματίας ο Μπουρσέλης, έχοντας δεχτεί μια κλοτσιά στην κνήμη ενώ κατέβασε υγρό στο γόνατο και έτσι η συμμετοχή του στο επόμενο παιχνίδι είναι αμφίβολη. Ένα δυνατό μαρκάρισμα δέχτηκε και ο Ράντι όμως ο τραυματισμός του δεν εμπνέει ανησυχία. Όσον αφορά τους Κώτσιο και Μίκιτς που δεν υπολογίζονταν από το Νιόπλια στο χθεσινό παιχνίδι, θα φανεί μέχρι αύριο αν μπουν στην 18αδα, με τον πρώτο να έχει περισσότερες πιθανότητες.

Στο μεταξύ, σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα ΟΦΗ-ΑΟΧανιά τα οποία τιμώνται 10 και 15 ευρώ. Στα 10 ευρώ στις θύρες 1,4,5 και στα 15 ευρώ στις θύρες 2,3,7,8.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News