default-image

Σοκ με Τεόντοσιτς στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Μπάσκετ
Σοκ με Τεόντοσιτς στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας απρόσμενος τραυματισμός θέτει εκτός αγώνων για το επόμενο διάστημα τον ηγέτη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μίλος Τεόντοσιτς.

Σύμφωνα με ρωσικά δημοσιεύματα, ο σούπερ σταρ της «αρκούδας» αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και θα χρειαστεί να περάσει κάποιο διάστημα μακριά από τα γήπεδα. Σε πρώτη φάση, ο Σέρβος γκαρντ δεν θα αγωνιστεί στο ματς των πρωταθλητών Ευρώπης με την Αρμάνι Μιλάνο (8/12, 21:00) και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί στη συνέχεια, καθώς δεν έχει γίνει γνωστό το ακριβές μέγεθος της ζημιάς. Τα πρώτα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για απουσία που μπορεί να ξεκινήσει από το ματς με την Αρμάνι και να φτάσει μέχρι και τις τρεις - τέσσερις εβδομάδες.

Σε αυτό το διάστημα, δηλαδή μέχρι το τέλος του 2016, η ΤΣΣΚΑ θα παίξει στην Euroleague με την Αρμάνι (εκτός), την Μπαρτσελόνα (εντός), την Μακάμπι Τελ Αβίβ (εκτός), την Φενέρμπαχτσε (εντός) και τον Ερυθρό Αστέρα (εκτός), ενώ οι Ρώσοι αντιμετωπίζουν την Ρεάλ στην Μαδρίτη στις 6/1 του νέου έτους.

«Είναι δύσκολο να πούμε πόσο καιρό θα είναι έξω. Είναι κάτι που έγινε ξαφνικά», ανέφερε ο γιατρός της ΤΣΣΚΑ, με τον Δημήτρη Ιτούδη να καλείται να παρατάξει την ομάδα του στο Μιλάνο δίχως τους δύο ηγέτες της (Μίλος Τεόντοσιτς - Νάντο ντε Κολό).

Ύστερα από 10 αγωνιστικές στην Euroleague ο 29χρονος γκαρντ μετράει 18,7 πόντους, 1,9 ριμπάουντ και 8,2 ασίστ ανά ματς με 30:35 στο παρκέ κατά μέσο όρο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News