default-image

17χρονος του Ολυμπιακού στο Europa League

Αθλητισμός
17χρονος του Ολυμπιακού στο Europa League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Δημήτρης Σκαφίδας είδε το όνομά του σήμερα σε δύο σημαντικές ειδήσεις του Ολυμπιακού. Ο 17χρονος τερματοφύλακας της ομάδας Νέων είναι στην αποστολή, ως τρίτος πορτιέρο, για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο στο φινάλε των ομίλων του Europa League και επίσης, μαζί με τους Ιάσονα Γαβαλά και Χρήστο Καράδαη, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους».

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων Ιάσονα Γαβαλά, Δημήτρη Σκαφίδα και Χρήστο Καράδαη. Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ» κ. Γιώργος Παύλου μετά από την υπογραφή των συμβολαίων δήλωσε: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τους νέους μας που γίνονται επαγγελματίες. Είναι χαρά να τους κάνεις επαγγελματίες γιατί δικαιώνεις τις προσπάθειες τους και μαζί με αυτούς όλους όσους έχουν δουλέψει κοντά τους.

Ο Ολυμπιακός έχει πολύ υψηλή ποιότητα ποδοσφαιριστών και αυτό σημαίνει ότι κι άλλοι ποδοσφαιριστές θα ακολουθήσουν κάνοντας συμβόλαια. Θέλουμε να στελεχώσουμε την πρώτη ομάδα και το κάνουμε σιγά σιγά αυτό οπως έχουμε πει. Θέλω να ευχηθώ και στους τρείς τερματοφύλακες καλή επιτυχία και να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα».

Μετά από την υπογραφή των επαγγελματικών συμβολαίων οι τρεις τερματοφύλακες της ομάδας δήλωσαν στο olympiacos.org

Ιάσονας Γαβαλάς (γεν. 1998): «Είναι μεγάλη τιμή και βάρος να είσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στον Ολυμπιακό. Στόχος μου είναι να βάλω το κεφάλι κάτω και δουλέψω σκληρά ώστε να παίξω σε υψηλό επίπεδο και να δικαιώσω αυτούς που με εμπιστεύτηκαν τους οποίους και ευχαριστώ».

Δημήτρης Σκαφίδας (γεν. 1999): «Είναι τεράστια τιμή για μένα να υπογράφω επαγγελματικό συμβόλαιο στον Ολυμπιακό. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Παύλου, τους προπονητές της Ακαδημίας αλλά και της πρώτης ομάδας για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου. Θέλω να τους δικαιώσω αλλά και να βελτιωθώ και να φτάσω σε υψηλό επίπεδο».

Χρήστος Καράδαης (γεν. 1999): «Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές της Ακαδημίας οι οποίοι από την πρώτη μέρα που είμαι εδώ στο Ρέντη με βοήθησαν να δουλέψω και να βελτιωθώ. Είναι μεγάλη τιμή να είσαι επαγγελματίας στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Με δουλειά θέλω να φτάσω ψηλά όχι για να μην απογοητεύσω αυτούς που με τίμησαν με την επιλογή τους αλλά για να κάνω τα όνειρα μου πραγματικότητα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News