default-image

Ο Κράβιτς του Ρεθύμνου για την ανάδειξη του σε MVP

Μπάσκετ
Ο Κράβιτς του Ρεθύμνου για την ανάδειξη του σε MVP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ρέθυμνο Cretan Kings πραγματοποίησε μία από τις σπουδαιότερες νίκες της την φετινή σεζόν επί του Προμηθέα, ενώ παράλληλα ανέδειξε και τον MVP της 9ης αγωνιστικής.

Ο υψηλόσωμος σέντερ της ομάδας του Ρεθύμνου Ντέγιαν Κράβιτς κατάφερε να συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία στο σύστημα αξιολόγησης, συγκεντρώνοντας 31 βαθμούς. Κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας κατάφερε να πετύχει 20 πόντους (8/12διπ.,4/4β.), μάζεψε 10 ριμπάουντ (3αμ. - 7επ.), μοίρασε 1 ασίστ και πραγματοποίησε 4 κοψίματα και 1 κλέψιμο σε 32:17 λεπτά συμμετοχής.

Μάλιστα, σε δηλώσεις που πραγματοποίησε για την επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ εμφανίστηκε χαρούμενος για αυτή τη διάκριση αλλά όπως τόνισε η νίκη της ομάδας ήταν πολύ πιο σημαντική. «Είμαι πολύ χαρούμενος για τον συγκεκριμένο τίτλο. Όμως εκείνο που μετράει περισσότερο είναι ότι η ομάδα μου κατάφερε να κερδίσει και να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά από δύο ήττες. Όλοι μαζί προσπαθήσαμε και οδηγήσαμε την ομάδα μας στην 5η νίκη».

Παράλληλα, ο υψηλόσωμος παίκτης επεσήμανε πως επέστρεψε σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα, ενώ πρόσθεσε πως το πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει το Ρέθυμνο Cretan Kings εξαρτάται από τους ίδιους τους παίκτες. «Μετά από ένα χρόνο απουσίας αποφάσισα να επιστρέψω στην Stoiximan.gr Basket League και στο Ρέθυμνο Cretan Kings διότι θεωρώ πως είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Την πρώτη μου σεζόν εδώ θεωρώ πως άφησα την δουλειά στη μέση, ενώ πιστεύω πως πλέον είμαι ακόμη πιο έτοιμος να προσφέρω ακόμη περισσότερα.

Είμαστε ένα πολύ αξιόλογο σύνολο. Έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά, κάναμε μία «κοιλιά» εκτός έδρας κόντρα σε Κύμη και ΠΑΟΚ αλλά θεωρώ πως η αντίδραση μας στο ματς με τον Προμηθέα ήταν πολύ σημαντική ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Από εμάς εξαρτάται το πόσο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News