default-image

Σέντρα με το νέο έτος στο πρωτάθλημα νέων της F.League

Ποδόσφαιρο
Σέντρα με το νέο έτος στο πρωτάθλημα νέων της F.League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο της Football League, είναι η διεξαγωγή του πρωταθλήματος Νέων (Κ20), που έχει περάσει από "σαράντα κύματα".

Και σ' αυτή την περίπτωση το οικονομικό είναι τροχοπέδη, καθώς υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε ήδη να έχει γίνει η πρώτη... σέντρα. Όπως τονίστηκε χθες, η διεξαγωγή του πρωταθλήματος είναι δεδομένη, καθώς είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη λειτουργία των ΠΑΕ (κυρίως στην αγωνιστική τους πορεία).

Έτσι, η έναρξη αναμένεται με τον ερχομό του 2017, όμως στη διοργανώτρια αρχή περιμένουν κάποιες διαφοροποιήσεις που έχουν να κάνουν με την μεγάλη οικονομική επιβάρυνση. Συγκεκριμένα, η προκήρυξη αναφέρει ότι το πρωτάθλημα Νέων θα γίνει σε 2 ομίλους, όμως έχει ζητηθεί από την ΕΠΟ η "διάσπαση" σε 4 ομίλους, ώστε οι ομάδες να ελαφρυνθούν από τα έξοδα που έχουν να κάνουν με τις μετακινήσεις. Η απάντηση της Ομοσπονδίας για την αλλαγή της προκήρυξης, θα δρομολογήσει και τις εξελίξεις για την επίσημη σέντρα, μετά από... πέντε μήνες προετοιμασίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News