default-image

Σημαντικό διπλό για τον Πανσερραϊκό

Αθλητισμός
Σημαντικό διπλό για τον Πανσερραϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπουδαίο διπλό για τον Πανσερραϊκό με 0-1 στην έδρα της Καλλιθέας, μετά από ένα παιχνίδι που δεν είχε πολλές φάσεις.

Η Καλλιθέα μπορεί να είχε την απόλυτη κατοχή της μπάλας στην αναμέτρηση, να γυρνούσε γύρω από την περιοχή του Πανσερραϊκού, αλλά σχεδόν σε καμία στιγμή δεν κατάφερε να έχει σωστή τελική πάσα και να γίνει επικίνδυνη. Από την άλλη πλευρά οι «ερυθρόλευκοι» μετά τις απογοητευτικές εμφανίσεις κόντρα σε ΑΟ Χανιά και Λεβαδειακό, έδειξαν ότι συνέρχονται. Είχαν σωστές τοποθετήσεις, ο τεχνικός Παναγιώτης Διλμπέρης είχε διαβάσει το παιχνίδι του αντιπάλου και έκλεισε τους διαδρόμους, με αποτέλεσμα να έρθει το πολύτιμο τρίποντο (1-0) στο «Ελ Πάσο».

Κομβικής σημασίας για την εξέλιξη της αναμέτρησης ήταν και η αλλαγή του Μπέλη που βγήκε λόγω τραυματισμού και από εκείνο το σημείο έλειψε η έμπνευση για την δημιουργία φάσεων από πλευράς γηπεδούχων. Αυτό που περίμενε ο Πανσερραϊκός ήταν μια φάση και αυτή δεν ήρθε από αντεπίθεση, αλλά από καθαρή επίθεση με γύρισμα της μπάλας από τον Κάκκο στο δεύτερο δοκάρι, όπου ο Χατζηδημητρίου με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 42ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο η φιλοξενούμενη ομάδα δεν άνοιξε καθόλου το παιχνίδι της. Περίμενε με υπομονή τους γηπεδούχους που δεν είχαν τελικά καμία ενέργεια που να ανησυχήσει την άμυνα των «λιονταριών». Ο κόσμος παρά τη μεγάλη νίκη της Καλλιθέας επί του Ατρομήτου την Πέμπτη για το Κύπελλο Ελλάδος με 1-0 δεν είχε υπομονή και φώναξε αρκετές στιγμές προς τον πάγκο.

Με το τρίποντο αυτό η ομάδα των Σερρών αναρριχήθηκε στην 6η θέση με επτά πόντους και άφησε την Καλλιθέα στις τελευταίες θέσεις με τρεις βαθμούς. Αυτή ήταν και η πρώτη ήττα των «κυανόλευκων» εντός έδρας σε φετινό επίσημο παιχνίδι.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Τάκης Γκώνιας): Ντούνης, Λεβέντης (73' Κυριζάκης), Σταμόπουλος, Πάτας, Μουκτάρης, Γκίνη, Μάκο, Μπέλης (36' λ.τρ. Ηλιάδης), Τσίπρας, Σταματάκος, Γουόρντεν (87' Σμυρλής).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Μέλκας, Βοσκόπουλος, Παπατζίκος, Σιάκκας, Ρούτσης, Κάκκο (77' Κανούλας), Τσούτσης (88' Τσουβαλτσίδης), Στέβιτς, Ιωαννίδης, Μαφουτά (90' Φουσού), Χατζηδημητρίου.

Πηγή: www.flnews.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News