Αθλητισμός

Παραμένει το ενδεχόμενο Grexit του ελληνικού ποδοσφαίρου

Πιθανός παραμένει ο κίνδυνος αποκλεισμού της Ελλάδας από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις του ποδοσφαίρου σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη.

Ο κ. Βασιλειάδης επισήμανε ότι η πολιτεία δεν έχει σκοπό να κλείσει τα μάτια στα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha 98.9 τόνισε:  "Ο κίνδυνος αποκλεισμού των ελληνικών ομάδων παραμένει. Η Ελλάδα προφανώς και κινδυνεύει. Δεν είναι στο χέρι της εκάστοτε κυβέρνησης, μπορεί να επιβληθεί από τους οργανισμούς έτσι κι αλλιώς", ανέφερε ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Έκανε επίσης λόγο για βελτίωση των συνθηκών στη διεξαγωγή της Super League το τελευταίο διάστημα: "Τα πράγματα τελευταία είναι καλύτερα. Δεν υπάρχουν οι 'σκιές' που υπήρχαν. Να καταλάβουν όλοι και οι ομάδες ότι η περίοδος που η Πολιτεία μπορεί να κάνει 'τα στραβά μάτια', έχει τελειώσει. Στο παρελθόν έχει αποδειχθεί ότι ήταν ένας φαύλος κύκλος και μία προσπάθεια απλά αλλαγής ισχύος. Θα κριθούν όλοι. Εγώ πιστεύω ότι υπάρχουν καλές προθέσεις και απ' αυτούς που φωνάζουν κι απ' όλους".

Για την πρόσφατη αναβολή του πρωταθλήματος μετά τον εμπρησμό στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα είπε: "Συνδέοντας τα γεγονότα κρίναμε ότι έπρεπε η κατάσταση να εξομαλυνθεί. Όταν σε βόλεϊ γυναικών γίνονται συγκρούσεις και οδομαχίες, η κατάσταση έχει φτάσει στο μη παρέκει. Η ανομία που εισχωρεί μέσα σε έναν σύνδεσμο φιλάθλων έχει να κάνει με τις εξαρτήσεις από τις εκάστοτε ηγεσίες των ΠΑΕ".

"Έχει δημιουργηθεί μία άρρωστη κατάσταση. Έχει έρθει η ώρα, σε όλους τους τομείς που έχουμε πιάσει τον πάτο του βαρελιού. Υπάρχει ένα σύστημα προβληματικό, το οποίο ξεκινάει από πολύ χαμηλά. Όπου υπάρχει, στο τέλος αναδύεται μαύρο χρήμα. Τα πράγματα μπορούν να πάνε μόνο καλύτερα", ανέφερε ακόμα ο υφυπουργός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια