default-image

Με τον Βουό στα Τρίκαλα ο ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Με τον Βουό στα Τρίκαλα ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη διάθεση του Νίκο  Νιόπλια για την εκτός έδρας αναμέτρηση της  Τετάρτης με τα  Τρίκαλα θα είναι ο Πάτρικ Βουό καθώς έβγαλε σήμερα ένα σημαντικό κομμάτι της προπόνησης του ΟΦΗ.

Ο Ιβοριανός ανεβάζει συνεχώς ταχύτητα και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει. Και ο Ηλίας Κώτσιος συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας, όμως η οριστική απόφαση για το εάν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή θα παρθεί αύριο Τρίτη.

Στην προπόνηση της Δευτέρας (5/12) οι παίκτες του ΟΦΗ ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι και παρά τη δυνατή βροχή, εκτέλεσαν το προπονητικό πρόγραμμα, με μεγάλη όρεξη.

Μοναδικό πρόβλημα για το Νίκο Νιόπλια, για το παιχνίδι στα Τρίκαλα, είναι αυτό του Νίκολα Μίκιτς, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, για τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Οι παίκτες του ΟΦΗ θα προπονηθούν την Τρίτη (6/12) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, μετά θα γευματίσουν στο Galaxy.

Το μεσημέρι θα αναχωρήσουν αεροπορικώς για την Αθήνα και απο εκεί οδικώς για τα Τρίκαλα.

Η αποστολή του ΟΦΗ μετά το παιχνίδι της Τετάρτης (7/12) θα επιστρέψει στην Αθήνα με το πούλμαν και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας.

Την Πέμπτη (8/12) το πρωί θα «πετάξει» για  Ηράκλειο και με προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα της ίδιας μέρας, θα ξεκινήσει την προετοιμασία της, για το παιχνίδι με τον ΑΟΧανιά (Κυριακή 11/12), για την 5η αγωνιστική της Football league.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News