default-image

Ενός κακού μύρια έπονται για τον Ηρακλή

Ποδόσφαιρο
Ενός κακού μύρια έπονται για τον Ηρακλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτεπάγγελτη δίωξη κατά των μελών του ΔΣ της ΠΑΕ Ηρακλής έγινε από τον εισαγγελέα, λόγω παραβίασης των όρων των μέτρων τάξης του αγώνα Ηρακλή-ΠΑΣ Γιάννινα σε σύσκεψη της 30ης Νοεμβρίου.

Νέος «πονοκέφαλος» για τον Ηρακλή. Ο εισαγγελέας λειτουργώντας αυτεπάγγελτα προχώρησε σε δίωξη κατά των μελών του ΔΣ της ΠΑΕ. Αιτία είναι η παραβίαση των όρων των μέτρων τάξης του αγώνα Ηρακλή-ΠΑΣ Γιάννινα σε σύσκεψη της 30ης Νοεμβρίου.Ήδη οι αρχές αναζητούν τον Σπύρο Παπαθανασάκη για να περάσει από διαδικασία αυτοφώρου.

Υπενθυμίζεται πως χθες η διοίκηση αποφάσισε να βάλει λουκέτο στις θύρες του «Καυτανζογλείου», αποκλείοντας τον κόσμο από το γήπεδο για την αναμέτρηση με τους Ηπειρώτες! Ο λόγος; Τα χαμηλά κιγκλιδώματα και τα οικονομικά πρόστιμα που δέχεται ο σύλλογος στα εντός έδρας παιχνίδια, με τους ανθρώπους της ΠΑΕ να τονίζουν πως στόχος τους είναι να προβούν σε βελτιωτικές κινήσεις στο γήπεδο, το οποίο ανήκει στη ΓΓΑ. Σημειώνουν, δε, πως είναι σε διαρκή επικοινωνία με την τελευταία, για να εγκριθούν τα πρόσθετα μέτρα.

Πηγή: sportfm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News