default-image

Σημαντικό διπλό ο Ηρόδοτος, νίκη με ανατροπή ο ΠΑΟΚ (video)

Ποδόσφαιρο
Σημαντικό διπλό ο Ηρόδοτος, νίκη με ανατροπή ο ΠΑΟΚ (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα βρήκε… μπαστούνια απέναντι στον ψυχωμένο Αλμυρό ο Ηρόδοτος όμως κατάφερε και πήρε μια σπουδαίας σημασίας νίκη στο Γάζι με σκορ 2-3 και διατηρήθηκε στο +6 από τον δεύτερο της βαθμολογίας Γιούχτας. Σε αυτή την αγωνιστική η ομάδα των Αρχανών είχε ξεκούραστο έργο αφού είχε στο πρόγραμμά της το ματς με τον Ρούβα.

Όσον αφορά το ματς Αλμυρός-Ηρόδοτος, οι γηπεδούχοι έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους και προηγήθηκαν 1-0 στο 14' με τον Πέτρο Στρατήγη. Ο Ηρόδοτος αντέδρασε και με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Φραγκουλάκης με πέναλτι ισοφάρισε 1-1.

Η αποβολή όμως του Κανδηλάκη δύο λεπτά μετά την ισοφάριση άφησε τον Ηρόδοτο με 10 παίκτες αλλά εκεί οι πρωτοπόροι έδειξαν το μέταλλό τους και με τον Κεφαλούκο πήραν προβάδισμα με 1-2 στο 40'. Στο β' ημίχρονο ο Αλμυρός πίεσε για το γκολ αλλά ο Ηρόδοτος ήταν αυτός που το έβαλε, με τον Ζαφείρη στο 74' να κάνει το 1-3. Στο 76' ο Ηρακλής Απλαδάς σκόραρε για το 2-3 και στα λεπτά που απέμεναν ο Ηρόδοτος κινδύνεψε με ισοφάριση αλλά κράτησε τη νίκη.

ΑΛΜΥΡΟΣ: Μαργαρίτης, Συντυχάκης (85? Αθουσάκης), Ντελία, Ξημεράκης, Μπιλτσάρι, Ντάνιελ, Στρατήγης Π., Μπελιμπασάκης, Στρατήγης Α., Απλαδάς Τ., Απλαδάς Ηρ.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Λουτριώτης, Μπαλάφας, Κανδυλάκης, Μυλωνάς, Μπάμπης, Μπερνιδάκης, Παπαδάκης (37? Αχιλλέως), Κεφαλούκος (57? Ζαφείρης), Φράγκος, Φραγκουλάκης, Παρθενιάδης (66? Νικολάου Πρ.).

ΖΑΡΟΣ-ΜΙΝΩΙΚΗ 1-1

Δίκαιη κρίνεται η ισοπαλία στο γήπεδο του Ζαρού. Η Μινωική ήταν ανώτερη στο α' ημίχρονο και προηγήθηκε στο 29' με τον Καστελιαννάκη. Στην επανάληψη ο Ζαρός ανέλαβε τα ηνία του αγώνα και ο Κλαπάκης ισοφάρισε στο 71' για τους γηπεδούχους.

ΖΑΡΟΣ: Ζαχαριουδάκης, Αλμπαντάκης (46' Γιαννουλάκης), Πολυμερίδης Γ., Χελά, Γενιτσαρίδης, Πολυμερίδης Χ., Φραγκιαδουλάκης, Κλαπάκης, Παπαδόπουλος, Καμαριώτης (46' Νταβιγλάκης), Καραφωτιάς.

ΜΙΝΩΙΚΗ: Ψαρουλάκης, Γεωργαντζιάς (80' λ.τ. Μανιαδάκης), Αποστολάκης Γ., Βαρδονικολάκης, Παπουτσιδάκης, Τσακάνι, Καραμανίδης (80' λ.τ. Κλίνης), Μπαντούνας  (57' Αποστολάκης Θ.), Τσαΐνης, Καστελιαννάκης, Λέσι.

ΡΩΜΑΝΟΣ-ΦΑΙΣΤΟΣ 3-3

Ισοπαλία με παράπονα Ρωμανού για τη διαιτησία του Μουρτζάκη είχαμε στην Ελιά. Οι γηπεδούχοι νωρίς προηγήθηκαν 2-0 με τέρματα των Χαλκιαδάκη και Ντίνου, με τη Φαιστό πάντως να ξαναμπαίνει στο ματς με γκολ του Γιώργου Παπαδάκη στο α' ημίχρονο. Στο 53' ο Στέλιος Παπαδάκης ισοφάρισε 2-2 για τη μεσαρίτικη ομάδα και το ματς πήρε φωτιά. Ο Ντίνος στο 63' έδωσε εκ νέου προβάδισμα στο Ρωμανό αλλά με πέναλτι του Γιώργου Παπαδάκη διαμορφώθηκε στο 68' το τελικό 3-3. Ο Ρωμανός ζήτησε στις καθυστερήσεις πέναλτι πάνω στον Ξυλούρη.

ΡΩΜΑΝΟΣ: Γιακουμής, Κάτελας, Γαμπιεράκης, Τραβαγιάκης, Κάββαλος, Χουρδάκης, Φιράνι, Ντίνος (66? Ρουμπάκης), Ξυλούρης, Οικονομάκης (80? Στεφανάκης), Χαλκιαδάκης (62? Καραντινάκης).

ΦΑΙΣΤΟΣ: Σωπασής, Σκαντζάκης, Παπαδάκης Σ., Κεφαλάκης (55? Μερκουλίδης), Παπαδάκης Ν., Γιαννακάκης, Παπαδάκης Α., Παπαδάκης Γ., Καρταλλιανάκης (74' Χαλιλάι), Τάρε, Καραλάκης (80? Γκερεδάκης).

ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ-ΜΟΙΡΕΣ 1-7

Στο εντυπωσιακό 1-7 σταμάτησε το κοντέρ για τις Μοίρες, που έκαναν θριαμβευτικό πέρασμα από την Τύλισο, εκεί όπου φιλοξενήθηκαν από το Αθλόπολις. Η ομάδα της Μεσαράς επιβεβαίωσε με αυτό το αποτέλεσμα ότι δίκαια η πορεία της φέτος είναι εξαιρετική. Στο 13' ο Συνοδινός έκανε το 0-1 και στο 16' ο Ρομπάκης ισοφάρισε 1-1 αλλά από εκεί και πέρα το ματς ήταν παράσταση για ένα ρόλο. Οι Μοίρες έβαλαν άλλα δύο γκολ με τον Μασέλη και ένα με τον Προβιδάκη στο α' ημίχρονο που έληξε 1-4. Ο θρίαμβος ολοκληρώθηκε με τέρματα στο β' μέρος των Κιόρι, Ξημεράκη και Προβιδάκη.

ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ: Ζαφείρης, Δεληθωμαΐδης, Λενακάκης (46? Χριστοφοράκης), Αργυρούδης, Ντόκα, Δίπλας, Λουλεμέα, Λυκούδης, Μάρκου (57? Μακρής), Δερμιτζάκης (78? Σείκ Εμπραχίμ), Ρομπάκης.

ΜΟΙΡΕΣ: Χριστοδουλάκης, Ιερωνυμάκης Κ. (75? Ξεκαρδάκης), Κουτσάκης, Συνοδινός, Ιερωνυμάκης Ν., Αριστεινίδης, Μασέλης, Κιόρι, Προβιδάκης, Ξημεράκης (80'Φανουράκης), Ηλιάκης (60? Χαρατσής).

ΓΟΡΤΥΣ-ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ 2-2

Ωραίο παιχνίδι με γκολ και θέαμα έγινε στους Αγ. Δέκα. Ιδανικά ξεκίνησε ο Ανθεστίων με γκολ από τον Τζανάκη αλλά στο α' ημίχρονο ο Φανουράκης ισοφάρισε 1-1 για την Γόρτυνα. Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 67' με τον Ποντίκαλη, αλλά ο Κεφάκης ισοφάρισε γρήγορα 2-2 και ο ίδιος παίκτης είχε μεγάλη ευκαιρία για να χαρίσει στην ομάδα του το «διπλό».

ΓΟΡΤΥΣ: Xαραλαμπάκης, Κορδονούρης, Νικολακάκης, Σαβουιδάκης, Σταυρακάκης, Φανουράκης (58' Ξαγοραράκης), Κοκολάκης, Μικέλ, Τζέρτζι (46΄ Δημήτρης), Αραβιστάνης (46΄ Προβιδάκης), Ποντίκαλης

ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ: Σαμπαριώτης, Κελαράκης (46' Σταυρακάκης), Κλάδος, Καλιακάκης, Τσομπανάκης, Δοργιομανωλάκης, Στρατάκης, Τρουλάκης,Τζανάκης (84' Αναγνωστόπουλος), Μεμοτσέλα (56΄ Κεφάκης), Δρακούλης.

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΟΜ 2-1

Έσπασαν καρδιές το Σάββατο στον Κρουσώνα, με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί 2-1 του ΠΑΝΟΜ και να σκαρφαλώνει πιο ψηλά στη βαθμολογία. Ο ΠΑΝΟΜ προηγήθηκε στα πρώτα λεπτά με τον Κοκκινάκη αλλά όσο περνούσαν τα λεπτά ο ΠΑΟΚ είχε καλύτερη παρουσία στο ματς, ψάχνοντας το γκολ. Τελικά ισοφάρισε στο 55' με τον Σούρσο και στο 88' ο Σέχου έδωσε έτοιμο γκολ στον Φουκαράκη, που έγραψε την ανατροπή με 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Νωρίτερα ο ΠΑΝΟΜ ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Τζανάκη αλλά το ίδιο έκανε και ο ΠΑΟΚ για χέρι του Μαυρίδη.

ΠΑΟΚ: Δημητριάδης, Μακρυμανωλάκης, Κοκολοδημητράκης, Χαλκιαδάκης, Παλιάρο, Μαρκάκης (72? Κοτζαδάκης), Πρικάκης (92? Μπερντελίμα), Σούρσος, Μεταξάκης, Σέου (90? Νικάκης), Φουκαράκης.

ΠΑΝΟΜ: Ζαχαριάδης, Ρουμελιώτης, Διαμαντάκης, Μαυρίδης, Κοκκινάκης, Τζιράκης (36? λ.τ. Δαριβιανάκης), Μπελιβανάκης (64? Μπλεμένος), Συσκάκης, Λυράκης, Τζανάκης (86? λ.τ. Κατσούλης Μ.), Κατσούλης Ι.

ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ-ΕΓΟΗ 4-0

Από την 1η αγωνιστική, όταν είχε κερδίσει 2-1 το Αθλόπολις είχε να κερδίσει η Δόξα Γαλιάς (έχοντας μεσολαβήσει οι νίκες άνευ αγώνος με Ρούβα και Αστέρα Μυρτιάς). Απέναντι στον ΕΓΟΗ έβαλε τέσσερα γκολ έχοντας πρωταγωνιστή τον έμπειρο Φραγκίσκο Ποτηράκη, που σημείωσε χατ-τρικ. Το άλλο τέρμα της Δόξας το έβαλε ο Γιαλιτάκης.

ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ: Χωματάς, Χαλκιαδάκης, Σπάρος, Χατζηδάκης, Χαμαλάκης, Παπαδιός, Μόντι (83' Καραμανιτάκης), Μπιμπάκης (66' Λαμπότι), Θαμνόπουλος, Ποτηράκης, Γιαλιτάκης (85' Χρονάκης)

ΕΓΟΗ: Ανδρικάκης, Κέσκος, Περυσινάκης, Καλαϊτζάκης, Βιστάκης(22' λ.τ. Ρισσάκης, 46' Συντιχάκης), Κεφαλούκος, Ντινελάρη, Γιακουμάκης, Ταβερναράκης (77' Ταμπάκης), Βρούζος, Σταυρακάκης

ΟΦΑ-ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ 3-0

Πολύ καιρό είχε να πανηγυρίσει νίκη εντός αγωνιστικών χώρων ο ΟΦΑ και τα κατάφερε χθες απέναντι στη Χερσόνησο με σκορ 3-0. Πολύ καλός ήταν ο ΟΦΑ ενώ η Χερσόνησος παρουσιάζει αγωνιστικά προβλήματα ενώ έπαιξε για μεγάλο διάστημα με 10 παίκτες, καθώς ο Νύκταρης μπήκε ως αλλαγή στο ματς στο 50' και αποβλήθηκε στο 51'! Τα γκολ του ΟΦΑ σημείωσαν οι Καουκάκης στο 4', Σταυρακάκης στο 25' και Λουλάκης στο 78'.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (15η)

Π.Α.Ο.ΚΡΟΥΣΩΝΑ - ΠΑΝΟΜ       2-1

ΡΩΜΑΝΟΣ - ΦΑΙΣΤΟΣ      3-3

ΑΛΜΥΡΟΣ - ΗΡΟΔΟΤΟΣ      2-3

ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ - ΜΟΙΡΕΣ      1-7

Ο.Φ.Α. - ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ            3-0

ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ - Ε.Γ.Ο.Η      4-0

ΖΑΡΟΣ - ΜΙΝΩΙΚΗ      1-1

ΓΟΡΤΥΣ - ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ      2-2

ΓΙΟΥΧΤΑΣ - ΡΟΥΒΑΣ      3-0α.α.

ΑΣΤΕΡΑΣ Μ.-Α.Ο.ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ      0-3α.α.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

5.ΠΑΝΟΜ       25

14.ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ      17

16.Ο.Φ. ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ      16

19.ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΥΡΤΙΑΣ      -5

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (16η)

ΠΑΝΟΜ - ΡΩΜΑΝΟΣ            

Π.Α.Ο.ΚΡΟΥΣΩΝΑ - ΑΛΜΥΡΟΣ      

ΦΑΙΣΤΟΣ - ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ            

ΜΟΙΡΕΣ - Ο.Φ. ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ      

ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ - ΓΙΟΥΧΤΑΣ            

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ - ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ      

Ε.Γ.Ο.Η - ΖΑΡΟΣ            

Α.Ο.ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ - ΜΙΝΩΙΚΗ      

ΗΡΟΔΟΤΟΣ - ΓΟΡΤΥΣ            

Ρεπορτάζ: Μανόλης Βαρδαλαχάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News