default-image

Στο Ηράκλειο ο Μητρόπουλος έτοιμος να προσφέρει στον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Στο Ηράκλειο ο Μητρόπουλος έτοιμος να προσφέρει στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Ηράκλειο έφτασε πριν από μερικά λεπτά το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, ο Παύλος Μητρόπουλος.

Ο ποδοσφαιριστής μάλιστα αναχώρησε απευθείας από το αεροδρόμιο για το ΒΑΚ, όπου θα έχει συνομιλία με τον Νίκο Νιόπλια, ενώ πιθανότατα θα γνωρίσει και τους συμπαίκτες του, οι οποίοι έχουν προπόνηση αυτή την ώρα.

Αναφερόμενος στη μεταγραφή του στον ΟΦΗ, ο Παύλος Μητρόπουλος τόνισε στο neakriti.gr «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στο Ηράκλειο και θα ενταχθώ στο δυναμικό του ΟΦΗ. Είναι ένα φλερτ που διαρκεί τα τελευταία 4-5 χρόνια, όμως τώρα ήταν γραφτό να ευοδοθεί και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό».

Αναφερόμενος στους στόχους του τόνισε: «Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με αυτούς του ΟΦΗ. Μέσα από την ομαδική διάκριση θα έρθει και η ατομική. Το πιο σημαντικό είναι όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για να πετύχει η ομάδα το σκοπό της».

Όσον αφορά στην αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται, επισήμανε ότι μόλις τελείωσε τις υποχρεώσεις του από το σουηδικό πρωτάθλημα (σ.σ. αγωνίζονται καλοκαίρι γιατί το χειμώνα οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέπουν) και ότι δεν έχει προλάβει καν να ξεκουραστεί. «Δεν έχω προλάβει να ξεκουραστώ μετά τις υποχρεώσεις μου στη Σουηδία, όμως είμαι έτοιμος να μπω στις προπονήσεις και θα δέσω με την ομάδα. Σκοπός μου είναι να βοηθήσω όσο μπορώ για να πετύχει ο ΟΦΗ το στόχο του».

Ρεπορτάζ: Γιάννης Καλιακάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News