default-image

Εντυπωσιακός ο Βολικάκης στην Ελβετία

Σπορ
Εντυπωσιακός ο Βολικάκης στην Ελβετία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Χρήστος Βολικάκης βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το επιβεβαίωσε ακόμα μια φορά με την τρίτη θέση στο Track Challenge του Γκρέντσεν της Ελβετίας.

Στο αγώνισμα του σκρατς (15χλμ, 60 στροφές), ο Βολικάκης ήταν και πάλι μεσα στα μετάλλια. Μεταξύ 25 αθλητών που εκκίνησαν τον αγώνα, κατέλαβε την τρίτη θέση πίσω από τον γηπεδούχο Ελβετό Τριστάν Μαργκέτ και τον Ιταλό Φρανσέσκο Καστενιάρο. «Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και μέσα στη πρόκριση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που είναι και ο στόχος μας» δηλωσε στο Sportsfeed.gr  ο δευτεραθλητής Ευρώπης και συμπλήρωσε.

«Αν και πολύ νωρίς στα συγκεκριμένα αγωνίσματα νιώθω αρκετά καλά και χαίρομαι ιδιαίτερα για τα αποτελέσματα που έρχονται αρκετά νωρίς με χαλαρώνουν και δείχνουν ότι μπορώ να φέρω σπουδαίες διακρίσεις και μετάλλια και σε αυτά τα αγωνίσματα. Μακάρι να καταφέρω τα μετάλλια που έφερα στο κέιριν και το σπριντ να τα φέρω και στα νέα αγωνίσματα. Αυτός είναι ο στόχος μου και φυσικά το μετάλλιο που λείπει από την συλλογή μου. Το Ολυμπιακό. Θέλω να είμαι στα καλύτερα μου στο Τόκιο και δουλεύω από τώρα πολύ σκληρά» τόνισε ο Έλληνας πρωταθλητής που καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να έχει την ελληνική ποδηλασία ψηλά. Φυσικά αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να το κάνει μόνος του. «Χρειάζομαι αρκετή στήριξη για αυτό και μακάρι να την έχω…».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News