default-image

Οι Φίλοι της ΑΕΚ τη Δευτέρα στην Αλικαρνασσό για τον Θέμη

Ποδόσφαιρο
Οι Φίλοι της ΑΕΚ τη Δευτέρα στην Αλικαρνασσό για τον Θέμη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το φιλανθρωπικό φιλικό στη μνήμη του ηρακλειώτη φίλου της ΑΕΚ Θέμη Γύπαρη που έφυγε νωρίς από τη ζωή έχει γίνει θεσμός...

Την ερχόμενη Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου (3 μ.μ.), η ιδέα του Αντώνη Μισαργόπουλου (νυν προπονητής του Ηρακλή Νιπιδιτού), θα πραγματοποιηθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.  Ήδη μετράει δυο αναμετρήσεις με μεγάλη επιτυχία και τα έσοδα και φέτος θα δοθούν στη Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Το φιλικό βρήκε και φέτος στέγη στο γήπεδο "Ιωάννης Σκουρελλος" στη Νέα Αλικαρνασσο. Περιπου 400 φιλοι της ΑΕΚ και του Ηροδοτου βρέθηκαν στην κερκίδα πέρυσι αλλά... και αρκετοί όρθιοι μαζί τους ενίσχυσαν την προσπαθεια. Η ομάδα "Φίλοι της ΑΕΚ" θα αντιμετωπίσει τους Παλαίμαχους του Ηροδότου. Ο Βασιλης Δημητριάδης, ο Μιχάλης Παυλής, ο αειθαλής Στέλιος Σεραφείδης και για πρώτη χρονιά ο Λάμπρος Γεωργιάδης, θα ταξιδέψουν αυθημερόν από την Αθήνα για να την ενισχύσουν. Μαζί τους και ο ηρακλειώτης Μιχαλης Τζιρακης που έχει αγωνιστεί στον Δικέφαλο τη δεκαετία του '80 και έχει κατακτήσει μαζί του το Κύπελλο Ελλάδος του 1983 αλλά και ο Δημήτρης Βολονάκης. Δημητριάδης και Παυλής είχαν μια ιδιαίτερη σχέση με τον Θέμη Γύπαρη. Ωστόσο όλοι που βρίσκονται κάθε Δεκέμβρη στο Ηράκλειο της Κρήτης για το φιλικό αυτό καταλαβαίνουν πως ο Θέμης Γύπαρης ήταν ξεχωριστός! Και βέβαια ο ιερός σκοπός κάνει ακόμα και φίλους άλλων ομάδων να βρίσκονται σε αυτό το φιλικό που ασφαλώς... υπόσχεται και ποδοσφαιρικό θέαμα!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News