default-image

Ψάχνει το πρώτο διπλό στο Ιβανώφειο το Ηράκλειο

Μπάσκετ
Ψάχνει το πρώτο διπλό στο Ιβανώφειο το Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξαιρετικά δύσκολη αποστολή έχει το Ηράκλειο σήμερα, καθώς αντιμετωπίζει στις 17:00, στο κεκλεισμένων των θυρών Ιβανώφειο, τον Ηρακλή για την 9η αγωνιστική της Α2.

Οι "κυανόλευκοι" μετρούν δύο συνεχόμενες νίκες και θέλουν να κάνουν ένα μεγάλο διπλό για να ρεφάρουν τα αρνητικά αποτελέσματα των πρώτων αγωνιστικών. Ο Ηρακλής, ωστόσο, παρουσιάζεται πολύ δυνατός και, παρότι δε θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του, θα είναι δύσκολος αντίπαλος.

«Βλέπουμε με αισιοδοξία το παιχνίδι. Δεν είναι εύκολο, αλλά θα το παλέψουμε», δήλωσε ο Γιάννης Βισκαδουράκης, ο οποίος θα έχει στη διάθεσή του τους Πάνου και Παπαδάκη, όχι όμως και τον Τσερκιτσόγλου. Διαιτητές θα είναι οι Παφίλης-Παπαγερίδης-Κατωτικίδης.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια: Αίολος Αστακού-Πανιώνιος, Μαχητές Δόξα Πεύκων-Ψυχικό, ΑΕΛ-Παγκράτι, Καβάλα-Αρκαδικός, Φάρος Κερατσινίου-Εθνικός, Αμύντας-Δούκας, Χολαργός-Γ.Σ. Λαρισαίων 1928.

Ο Εργοτέλης, από την πλευρά του, θα συνεχίσει την προετοιμασία του για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Ιωνικό Ν., το οποίο μετατέθηκε για την Τετάρτη 7/12 λόγω της απεργίας της ΠΝΟ. Το φιλικό, που βρισκόταν υπό συζήτηση με τον ΟΦΗ (έχει ρεπό), δε θα γίνει, καθώς ο Γιάννης Κόκκινος δε θα έχει στη διάθεσή τους τραυματίες Αγαπιάδη (μέση), Μουλά (μέση), Μαϊστρέλη (θλάση), Καρλάφτης (διάστρεμμα) και Μπουμπάρης (ενόχληση στο δικέφαλο).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News