Αθλητισμός

Με τη βροχή πλημμύρισε το κλειστό στο Λίντο

«Γυμνό» εμφανίστηκε το κλειστό του Λίντο μπροστά στην προχθεσινή ισχυρή βροχόπτωση, καθώς πλημμύρισε και ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα εντός του παρκέ. Υπήρχαν τουλάχιστον 15 σημεία της οροφής που έβαζαν νερό και, όπως όλα δείχνουν, η ζημιά δεν πρόκειται να αποκατασταθεί μέσα στο χειμώνα.

 Το πρόβλημα είναι γνωστό εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο, ενώ είχε προκηρυχθεί διαγωνισμός για την επισκευή του. Ο εργολάβος που ανέλαβε τις εργασίες, ωστόσο, δούλεψε για μερικές ημέρες και στη συνέχεια παραιτήθηκε από το έργο καθώς θεώρησε ότι το ποσό που είχε προσφέρει για την επισκευή της οροφής δεν ήταν αρκετό. Από τότε το έργο έχει κολλήσει στη γραφειοκρατία, καθώς πρώτα έπρεπε να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα με τον εργολάβο που εγκατέλειψε το έργο και στη συνέχεια να γίνει νέα προκήρυξη.

Πρόθεση του ΕΑΚΗ πλέον είναι να αντικατασταθεί ολόκληρη η οροφή, όμως κάτι τέτοιο δεν αναμένεται να γίνει μέχρι το καλοκαίρι. Οι άνθρωποι του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου υποστηρίζουν ότι ως το τέλος του 2016 θα έχει γίνει ο νέος διαγωνισμός για τον εργολάβο που θα αναλάβει το έργο, όμως οι εργασίες θα ξεκινήσουν όταν πλέον θα έχουν τελειώσει οι βροχές, δηλαδή άνοιξη-καλοκαίρι.

 Αυτό σημαίνει ότι, όποτε βρέχει στο Ηράκλειο, δε θα είναι δυνατό να διεξάγονται αγώνες ή προπονήσεις στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο. Η έκταση του προβλήματος δεν είχε διαπιστωθεί έως τώρα, καθώς δεν είχε βρέξει ξανά τόσο δυνατά στην πόλη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, λόγω της βροχόπτωσης, αναβλήθηκε το παιχνίδι Κυπέλλου γυναικών ανάμεσα στη ΓΕΗ και τη Μεσαρά, που είχε προγραμματιστεί για την περασμένη Τετάρτη.

Χωρίς φως το κολυμβητήριο

Τα δικά του προβλήματα αντιμετωπίζει και το κολυμβητήριο του Ηρακλείου, καθώς μόλις νυχτώσει οι προπονήσεις γίνονται στα τυφλά. Οι προβολείς υπολειτουργούν, με αποτέλεσμα ο φωτισμός να είναι ελλιπής. Αυτό έχει προκαλέσει τα παράπονα των σωματείων, που στεγάζονται στην πισίνα του Λίντο...

Ρεπορτάζ: Νίκη Μηλιαράκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια