default-image

Εύκολη πρόκριση για τον Ολυμπιακό, 0-4 τον ΑΟΧανιά

Αθλητισμός
Εύκολη πρόκριση για τον Ολυμπιακό, 0-4 τον ΑΟΧανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε  κανένα πρόβλημα κόντρα στα Περβόλια επί των Χανίων και με το ευρύ 4-0 «σφράγισε» το εισιτήριο της επόμενης φάσης του Κυπέλλου.

Τρία γκολ έβαλαν οι Πειραιώτες στο πρώτο ημίχρονο. Το δυνατό ξεκίνημα έφερε το πρώτο γκολ με δυνατό σουτ του Καμπιάσο (16'), ενώ λίγο αργότερα και πάλι από ασίστ του Φιγκέιρας ο Ιντέγε έκανε εύκολα το 2-0 (25'). Το σκορ του ημιχρόνου (3-0) διαμόρφωσε λίγο πριν το φινάλε (42') ο Θεολόγου, στέλνοντας άθελά του την μπάλα στα δίχτυα του Αθανασίου.

Όπως τελείωσε, έτσι ξεκίνησε το δεύτερο 45λεπτο για τους ερυθρόλευκους, που είδαν τον Πάρντο να «γράφει» με υπέροχο σουτ στο 49' το 4-0. Στο 70' ακυρώθηκε τέρμα του Καρντόσο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:

Τρίτη 29/12

Πλατανιάς-Σπάρτη 1-0

(51' Γουνδουλάκης)

Πέμπτη 01/12

Χανιά-Ολυμπιακός 0-4

(16' Καμπιάσο, 25' Ιντέγε, 42' Θεολόγου αυτ., 49' Πάρντο)

2ος όμιλος:

1.Ολυμπιακός 6

2.Πλατανιάς 3

3.Σπάρτη 3

4.Χανιά 0

Η τελευταία (3η) αγωνιστική:

Τρίτη 13/12

Χανιά-Πλατανιάς

Σπάρτη-Ολυμπιακός

Το παιχνίδι

Οι ερυθρόλευκοι έδειξαν πως είναι το απόλυτο αφεντικό της αναμέτρησης από τα πρώτα λεπτά κλείνοντας τα Χανιά στην περιοχή τους. Η ομάδα του Πάουλο Μπέντο έριξε το βάρος στην δεξιά πτέρυγα και της «βγήκε», αφού ξεκλείδωσε την αντίπαλη άμυνα με δυνατό σουτ του Καμπιάσο στο 16ο λεπτό. Οι Πειραιώτες συνέχισαν να είναι στην… τσίτα και μετά το γκολ, ενώ οι γηπεδούχοι παρέμεναν σταθερά σε θέση άμυνας.

Η νίκη έδειχνε να κλειδώνει για τον Ολυμπιακό μόλις από το 25ο λεπτό, όταν ο Ιντέγε έκανε με κοντινό σουτ το 2-0 πάλι από γύρισμα του Φιγκέιρας από τα δεξιά. Οι παίκτες του Μπέντο συνέχιζαν να έχουν το πόδι τους στο γκάζι, την ώρα που οι Χανιώτες βρίσκονταν σε σύγχυση. Η πίεση έφερε ακόμη ένα γκολ πριν το φινάλε του ημιχρόνου (42') με τον Θεολόγου να στέλνει άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του ύστερα από κόρνερ του Μάριν.

Δυναμικό ξεκίνημα για τους ερυθρόλευκους και στο δεύτερο 45λεπτο. Η ομάδα του Μπέντο συνέχισε να πιέζει ψηλά κι έπειτα από εξαιρετική τρίπλα και όμορφο σουτ του Πάρντο έκανε το 4-0 στο 49'. Στη συνέχεια κι ενώ οι Πειραιώτες βρίσκονταν σταθερά στην επίθεση, ο ρυθμός έπεσε ελαφρώς αφού για πρώτη φορά στο παιχνίδι τα Χανιά έκλεισαν τους διαδρόμους από τα άκρα. Στο 70' ακυρώθηκε όμορφο γκολ του Καρντόσο, καθώς ο βοηθός έκρινε πως ο Φιγκέιρας που ήταν οφσάιντ επηρέαζε την φάση.

Όσο περνούσαν τα λεπτά στα Περιβόλια, ο ρυθμός έπεφτε ολοένα και περισσότερο, αφού είχαν κριθεί τα πάντα. Το τελευταίο διάστημα του παιχνιδιού είχε διαδικαστικό χαρακτήρα και δεν υπήρξε κάποια αξιόλογη φάση για καμία από τις δύο ομάδες.

Χανιά (Θοδωρής Γκάτζιος): Αθανασίου, Ζέρης, Ηρακλής, Θεολόγου, Δαμιανάκης, Φουρλάνος (72' Βαρούχας), Γκεμίσης, Τσουκάνης, Νικολόπουλος (46' Ντούμος), Μάνιας, Λύρας (58' Σταματής)

Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Χουτεσιώτης, Φιγκέιρας, Μποτία, Ρομαό, Ντε λα Μπέγια (77' Τσιμίκας), Καμπιάσο, Μπουχαλάκης, Μάριν, Μανθάτης (65' Ανδρούτσος), Πάρντο, Ιντέγε (46' Καρντόσο)

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News