default-image

Προκρίθηκε, όμως απογοήτευσε ο ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Προκρίθηκε, όμως απογοήτευσε ο ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγιάτρευτες φαντάζουν οι «πληγές» του ΠΑΟΚ! Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς έχοντας μόλις μία τελική, έμεινε φυσιολογικά στο 0-0 με τα Τρίκαλα, ωστόσο πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς πήρε την πρόκριση από τον 1ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας για την επόμενη φάση, ωστόσο η απόδοσή του ήταν μακράν η χειρότερη της φετινής σεζόν, σε έναν αγώνα κόντρα στα Τρίκαλα που θεωρητικά έπρεπε να αντιδράσει μετά τα όσα έγιναν στο ματς με τον Ατρόμητο.

Ο «Δικέφαλος» έμεινε στο 0-0 κόντρα στην ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη, έχοντας μόλις μία τελική στο ματς και χωρίς φυσικά να απειλήσει στο παραμικρό. Αν μάλιστα, οι γηπεδούχοι ήταν πιο προσεκτικοί στο α' ημίχρονο ή διεκδικούσαν κάτι παραπάνω πλην της ισοπαλίας στο β', τότε οι Θεσσαλονικείς με την εμφάνιση που πραγματοποίησαν σήμερα ενδεχομένως να βρίσκονταν προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Μετά τα όσα έγιναν στο ματς κόντρα στον Ατρόμητο, θα ήταν αφελής κάποιος αν νόμιζε ότι αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ δεν θα επηρεαζόταν, κυρίως μετά τους «κεραυνούς» που εξαπέλυσε ο Βλάνταν Ίβιτς.

Αυτό αποδείχθηκε και εντός αγωνιστικού χώρου, καθώς οι παίκτες του «Δικεφάλου» φάνηκαν εκτός κλίματος και απαιτήσεων του αγώνα, με τα Τρίκαλα από το 1' να δημιουργούν ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ.

Συγκεκριμένα, μόλις στα 35'' ο Γιαννιτσάνης μπήκε από τα δεξιά μέσα στην περιοχή, γύρισε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι που είχε κάνει την κίνηση ο Μπαϊκαρά, αλλά το πλασέ του τελευταίου -ενώ ήταν αμαρκάριστος- ήταν άστοχο και η μπάλα πέρασε άουτ, με τον ΠΑΟΚ να γλιτώνει από... θαύμα την παραβίαση της εστίας του.

Στο 8' ο ΠΑΟΚ φάνηκε ότι θα ανεβάσει ρυθμούς και επιβαλλει το νόμο του, όταν ο Περέιρα πριν πλασάρει για να ανοίξει το σκορ, νικήθηκε από τον Λεάντρο, με τον Βραζιλιάνο να διώχνει την μπάλα σε κόρνερ, ωστόσο αποδείχθηκε απλά μία έκλαμψη, αφού η ομάδα του Γεωργιάδη συνέχισε να είναι καλύτερη και να είναι εκείνη που έχανε ευκαιρίες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιαννιτσάνης αποτελούσε μόνιμη πηγή κινδύνων για την άμυνα των φιλοξενούμενων, αφού κινούμενος από τα δεξιά έβαζε πολύ δύσκολα στον Γιαννούλη. Ο εξτρέμ των Τρικάλων στο 16' και στο 21' απείλησε τον Μπρκιτς με σουτ έξω από την περιοχή που δεν βρήκαν στόχο, ενώ η μοναδική τελική του ΠΑΟΚ στο πρώτο 45λεπτο σημειώθηκε στο 25', με σουτ του Μπίσεσβαρ έξω από την περιοχή, που ήταν πολύ αδύναμο και κατέληξε στην αγκαλιά του Σιδεράκη.

Από τη στιγμή που ήταν εμφανέστατο ότι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ δεν ήταν θέμα προσώπων, αλλά κυρίως ψυχολογίας, αφού το σύνολο των φιλοξενούμενων ήταν εκτός ψυχολογίας του ματς, δεν ήταν δυνατόν η εικόνα του παιχνιδιού να διαφοροποιηθεί στο β' μέρος.

Οι Θεσσαλονικείς συνέχισαν να είναι ακίνδυνοι, να μην έχουν ενέργεια και κατά συνέπεια να μην μπορούν να δημιουργήσουν την παραμικρή υποψία ευκαιρίας και έτσι πάρα πολύ εύκολα τα Τρίκαλα, κρατούσαν το μηδέν στην άμυνά του, που ειδικά στο β' ημίχρονο φαινόταν ότι ήταν το πρώτο τους ζητούμενο.

Η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη αποφάσισε να μην ρισκάρει να βρει ένα γκολ, όπως στο α' μέρος και αντίθετα γύρισε μέτρα στο γήπεδο, περιμένοντας φυσιολογικά κάποια στιγμή την αντίδραση του «Δικεφάλου».

Αυτή δεν ήρθε ποτέ... Η μπάλα μπορεί να γύριζε έξω από την περιοχή των γηπεδούχων, αλλά χωρίς καμία ουσία και το 0-0 προέκυψε ως φυσιολογική εικόνα της αναμέτρησης, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει μεν την πρόκριση, χωρίς όμως να δείχνει υγεία μετά τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τρίκαλα: Σιδεράκης, Νικολακάκης, Γκόλιας, Βέρτζος, Πίντο, Μουμίν, Ριζογιάννης, Σερτζίνιο (77' Στεφάνοβιτς), Γιαννιτσάνης, Δουκάκης (71' Μίνγκας), Μπαϊκαρά (84' Κουσκουνάς).

ΠΑΟΚ: Μπρκιτς - Κίτσιου, Μαλεζάς, Κρέσπο, Γιαννούλης (80' Λέοβατς) - Σάκχοφ, Χαρίσης - Τιάμ, Μπίσεσβαρ (61' Πέλκας), Μυστακίδης - Περέιρα (70' Αθανασιάδης)

Πηγή: sportfm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News