default-image

Αλλαγές στα επόμενα ματς του Ηρακλείου, αναβολή για Αρκάδι

Μπάσκετ
Αλλαγές στα επόμενα ματς του Ηρακλείου, αναβολή για Αρκάδι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα αλλαγή προέκυψε στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Ηρακλείου με τον Ηρακλή το προσεχές Σάββατο.

Πριν μερικές ημέρες η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι της κρητικής ομάδας με το «γηραιό» θα ξεκινούσε στις 14:00 για συγκοινωνιακούς λόγους. Τα δεδομένα, όμως άλλαξαν κι έτσι το παιχνίδι θα ξεκινήσει τελικά στις 17:00 στο Ιβανώφειο, ενώ θα είναι κεκλεισμένων των θυρών λόγω της τιμωρίας των γηπεδούχων. Παράλληλα, η ΕΟΚ ανακοίνωσε σήμερα ότι η εντός έδρας αναμέτρηση του Ηρακλείου με την ΑΕΛ το επόμενο Σάββατο 10/12 θα ξεκινήσει στις 14:00 στο κλειστό στα Δύο Αοράκια.

Τέλος, η εκτός έδρας αναμέτρηση του Αρκαδίου με τον Σπόρτιγκ για την 8η αγωνιστική της Α2 γυναικών αναβλήθηκε λόγω της απεργίας της ΠΝΟ.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Σας ενημερώνουμε ότι, για συγκοινωνιακούς λόγους και έπειτα από συμφωνία των δύο Σωματείων ο αγώνας ΓΣ Ηρακλής  - Ηράκλειο ΟΑΑ για την 9η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2' Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, της 3/12/2016  αντί της 14.00 θα διεξαχθεί στις 17.00.

-Για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων, ο αγώνας Ηράκλειο ΟΑΑ - ΑΕ Λάρισας, για την 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2' Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών της 10/12/2016 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα14.00, στο Κλειστό γυμναστήριο Ηρακλείου (2 ΑΟΡΑΚΙΑ)

Λόγω απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας με συνέπεια την ακύρωση δρομολογίων των πλοίων, o αγώνας ΑΟ Σπόρτιγκ - ΟΚΑ Αρκάδι Ρεθ., για την 8ηαγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2' Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών (1ος όμιλος) αναβάλλεται».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News