default-image

Χαντί: «Συγκλονιστικός ο κόσμος»

Ποδόσφαιρο
Χαντί: «Συγκλονιστικός ο κόσμος»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το εγκώμιο του κόσμου που βρέθηκε την Τετάρτη στο «Γεντί Κουλέ» έπλεξε ο Άγγελος Χαντί, τονίζοντας ότι η ομάδα πίστεψε ότι μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι στο β' ημίχρονο.

Επεσήμανε ακόμα ότι η ισοφάριση αύξησε κατακόρυφα την πίεση προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού και τους βάρυνε τα πόδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του άσου του ΟΦΗ, Άγγελου Χαντί στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

-για τη νίκη:

«Ναι πιστεύαμε στη νίκη και μας είχε κάνει ο κόουτς να το πιστέψουμε. Ήταν συγκλονιστικός ο κόσμος που ήταν στο γήπεδο. Όλοι πιστεύουμε στην ομάδα και με όλο τον σεβασμό πιστεύαμε ότι μπορούμε τη νίκη. Ο Παναθηναϊκός μας σεβάστηκε και έδειξε ότι το ήθελε το ματς. Εμείς μπήκαμε περισσότερο σοβαροί πιστέψαμε ότι μπορούμε να το γυρίσουμε. Ο προπονητής μας είπε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και έχουμε τις ικανότητες να γυρίσουμε το ματς. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν δύσκολο να αναπτυχθούμε λόγω της κακής αγωνιστικής κατάστασης του γηπέδου . Στο δεύτερο 45λεπτο σταμάτησε η βροχή και μπορέσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Από την ισοφάριση και μετά διακρίναμε ότι ήταν βαριά τα πόδια τους. Είναι λογικό όταν υπάρχει τέτοια πίεση».

-για τις δηλώσεις Κιάσσου περί αδιαφορίας παικτών του Παναθηναϊκού:

«Δεν μπορώ να κρίνω. Ο Κώστας γνωρίζει βέβαια και τότε κάτι θα ξέρει. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν εύθυμοι... ήταν αρκετά στεναχωρημένοι».

-εάν έπαιξε ρόλο η πίεση στον Παναθηναϊκό:

«Ναι έπαιξε ρόλο. Εμείς μετά το 1-1 βρήκαμε χώρους και τους εκμεταλλευθήκαμε. Ο ΠΑΟ ανέβασε την άμυνα ψηλά γιατί ήθελε το αποτέλεσμα και εμείς ξέραμε ότι θα κάνουμε ευκαιρίες.

-για την άνοδο του ΟΦΗ:

«Ελπίζουμε να ανέβουμε το συντομότερο δυνατό. Και από το χθεσινό παράδειγμα ο ΟΦΗ φάνηκε ότι θα τα καταφέρει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News