default-image

Το γιγάντιο πανό στη Θύρα 4 (videos)

Ποδόσφαιρο
Το γιγάντιο πανό στη Θύρα 4 (videos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η παρουσία των φιλάθλων του ΟΦΗ στο χθεσινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θύμισε τα μεγάλα ματς του παρελθόντος. Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, περισσότεροι από 5 χιλιάδες φίλοι της ομάδας έδωσαν το "παρών" στο γήπεδο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης".

Οι εξέδρες των οργανωμένων έδιναν το ρυθμό και όλο το γήπεδο ακολουθούσε, ενώ η ατμόσφαιρα από τις Θύρες 4-5 ήταν άκρως ποδοσφαιρική. Η έκπληξη της ημέρας ήταν το τεράστιο πανό στις συγκεκριμένες θύρες, που ήταν πραγματικά γιγάντιο: από τη μία ως την άλλη άκρη και κάλυπτε σχεδόν όλη τη θύρα. Ξεχωριστός και ο συμβολισμός του, καθώς έγραφε «Δύναμη, πάθος, περηφάνια» και απεικόνιζε το φίλαθλο του ΟΦΗ μέσα από το πέρασμα του χρόνου, με εικόνες που παραπέμπουν στην Κρήτη και τον πολιτισμό της.

Μπορεί ο δυνατός αέρας να τα χάλασε λίγο, όμως ήταν κάτι πολύ εντυπωσιακό, που τράβηξε όλα τα βλέμματα. Στο χθεσινό ματς, οι φίλαθλοι ήταν πραγματικά ο 12ος παίκτης, καθώς, παρά τη βροχή και το κρύο, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό δε σταμάτησαν να ενθαρρύνουν τους ποδοσφαιριστές.

Στο τέλος του αγώνα, κόσμος και παίκτες έγιναν "ένα", με τους τελευταίους να παραμένουν για μερικά λεπτά στον αγωνιστικό χώρο και να πανηγυρίζουν με τους φιλάθλους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News