Αθλητισμός

Επιτυχίες στο Παγκρήτιο τένις για το Ηράκλειο ΟΑΑ

Με πολύ καλές εμφανίσεις ολοκλήρωσαν οι μικροί τενίστες και οι μικρές τενίστριες του Ηράκλειο Ο.Α.Α. τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το 2016 στο 5ο και τελευταίο Παγκρήτιο πρωτάθλημα που έγινε σε Σούδα, Χανιά και Α.Τ. καθώς κατάφεραν δύο  πρωτιές, δύο δεύτερες και τρεςι τρίτες θέσεις αποδεικνύοντας την ανοδική πορεία του αγωνιστικού τένις του συλλόγου.


Την 1η θέση κατέκτησαν στα κορίτσια 14ων ετών  η Χαρά Βελιβασάκη ενώ στα αγόρια 14ων ετώ  ο Βολτυράκης Βασίλης πετυχαίνοντας αμφότεροι τρεις  νίκες με σημαντικότερες και δυσκολότερες αυτές στους τελικούς με πολύ καλή απόδοση και οι δύο.


Την 2η θέση κέρδισαν ο Γενναράκης Νίκος στα αγόρια 12 ετών και ο Ταμιωλάκης Βαλάντης στα αγόρια 16 ετών. Για τον Γενναράκη ήταν ο πρώτος του τελικός με τέσσερις  νίκες αλλά δυστυχώς έχασε στον τελικό αν και προσπάθησε αρκετά.

Ο Ταμιωλάκης  βρέθηκε πολύ κοντά καθώς προηγήθηκε στον τελικό με 1/0 σετ αλλά τελικά ηττήθηκε με 1/2.


Μέχρι τα ημιτελικά και την 3η θέση κατάφεραν να φτάσουν η Νταμπακάκη Χρυσή, ο Μανδαλενάκης Αναστάσης και ο Δελάκης Δημήτρης οι οποίοι έδειξαν ότι δεν απέχουν μακριά από το πιο υψηλό επίπεδο.


Μέχρι τον γύρο των οκτώ έφτασαν η Γαρεφαλάκη Μάριαν και ο Γκαγκαουδάκης Στέλιος.


Ακόμα αγωνίστηκαν και προσπάθησαν με το ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. οι: Κολοβός Σοφίος- Δημήτρης, Καλατζής Αλέξανδρος, Μπουνάκης Δημήτρης, Βελεντάκης Γιάννης, Ταβερναράκης Εμμανουήλ, Χατζηαθανασιάδη Ιωάννα, Νικολαϊδη Ευαγγελία και Δερμιτζάκη Εβελίνα.


Το Δ.Σ. συγχαίρει τα παιδιά, τους προπονητές τους Δολιανίτη Μανώλη και Τζιγκουνάκη Κώστα (που συνόδευσαν τα παιδιά) καθώς και τους γονείς τους και τους εύχονται το 2017 να είναι υγιείς και να έχουν ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια