Αθλητισμός

Προπονητές με όνειρα στο τοπικό ποδόσφαιρο!

Νέοι άνθρωποι με καθαρή σχέση και αγάπη για το ποδόσφαιρο. Το υπηρέτησαν με συνέπεια ως ποδοσφαιριστές, τώρα οδηγούν, ως επιμορφωμένοι προπονητές, ομάδες στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ. Απολαύσαμε το ρεαλισμό τους στη "Μικτή Ζώνη".

«Η Μεσαρά είναι μια μεγάλη ποδοσφαιρική κοιτίδα. Στις Μοίρες λειτουργούν υποδομές για όλες τις κατηγορίες και εμείς στην πρώτη ομάδα Α.Ε. Μοιρών προσπαθούμε για το καλύτερο στην Α1», είπε ο Γιώργος Φινοκαλιώτης.

«Η ευθύνη είναι μεγάλη στους Νέους του Εργοτέλη. Είναι το μέλλον του συλλόγου και προσπαθούμε να ξεπερνάμε προβλήματα που έχουν να κάνουν με τον πιεσμένο χρόνο των παιδιών, που είναι μαθητές», τόνισε ο Αντώνης Αποστολάκης.

«Ζούμε όνειρο στο Νιπιδιτό. Οι άνθρωποι της περιοχής αγαπούν το ποδόσφαιρο και ο Ηρακλής είναι η έκφρασή τους. Έχουν υλοποιήσει όσα ζήτησα και δουλεύουμε φιλότιμα να τους χαρίσουμε τον τίτλο και την άνοδο», υποστήριξε ο Αντώνης Μισαργόπουλος.

«Από μικρό παιδί είμαι στο ποδόσφαιρο και ήθελα να προσφέρω στα νέα παιδιά. Έτσι μπήκα στην προπονητική και συνεχίζουμε μια σπουδαία δουλειά στη Δόξα Ηρακλείου», είπε ο ηγέτης της Μάριος Σηφάκης.

Είναι και μέλος μιας οικογένειας με μεγάλη παράδοση, όπου όλοι ξεκίνησαν από τον ΠΟΑ... Ο πατέρας Μύρων, ο αδελφός Μιχάλης... («Έχουμε επιρροές μεταξύ μας, αλλά δε συζητάμε για ποδόσφαιρο»).

Και οι τέσσερις έδειξαν να μην τρέφουν αυταπάτες για όσα συμβαίνουν το ποδόσφαιρο. «Για να φτιάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο, χρειάζεται να έχει φτιάξει και η Ελλάδα. Με όλα αυτά που γίνονται, τι άλλα πρωταθλήματα μπορούμε να περιμένουμε;», είπε με έμφαση ο Μάριος Σηφάκης, που έδειξε να διακατέχεται από το πάθος και την αυτοπεποίθηση της οικογένειας!

Ο Γιώργος Φινοκαλιώτης έχει την ίδια ήρεμη δύναμη και ως προπονητής. Για τον Αντώνη Αποστολάκη μάς έμεινε η εικόνα ενός ανθρώπου που πιστεύει στη δουλειά με ενεργό σινιάλο στη μεγαλύτερη ευκαιρία!

Μεγάλη η ευθύνη του Αντώνη Μισαργόπουλου να εκπληρώσει το στόχο της χρονιάς και δεν ξέρουμε τι έχει στο νου του, προτείνοντας στον παρουσιαστή της εκπομπής να τον θέσει σε θέση συνεντευξιαζόμενου τη μεθεπόμενη Πέμπτη στο Ράδιο 9,84!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια