default-image

Πρώτο "τρίποντο" για Λάρισα στο Κύπελλο

Ποδόσφαιρο
Πρώτο "τρίποντο" για Λάρισα στο Κύπελλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκανε… σεφτέ η Λάρισα στο Κύπελλο Ελλάδας, επικρατώντας 2-1 του Πανελευσινιακού.

Η γηπεδούχος είχε τον έλεγχο των κινήσεων από την αρχή του αγώνα και προσπαθούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες, αλλά ο Πανελευσινιακός, ειδικά στα πρώτα 25 λεπτά της αναμέτρησης.

Τότε είχε την πρώτη της καλή ευκαιρία η ΑΕΛ με το εξ' επαφής σουτ του Γκόλια. Απέκρουσε ενστικτωδώς ο Γκόμεζ! Τρία μετά η ομάδα του Κάμπου είχε δοκάρι με τον Αβράαμ.

Και αμέσως μετά, στο 29' η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ έπειτα από προσπάθεια του Καμπούρη να διώξει την μπάλα. Τότε, ο Ντοντό έβαλε την κόντρα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0!

Στο δεύτερο ημίχρονο συνέχισε δυνατά η Λάρισα, όμως οι φιλεξενούμενοι πρόλαβαν και ισοφάρισαν με κεφαλιά απ' τον Αγγελούδη.

Η απάντηση της ΑΕΛ ήταν άμεση. Πέτυχε και δεύτερο γκολ σχετικά γρήγορα. Στο 54' ο Αβράαμ βρήκε δίχτυα με διαγώνιο σουτ.

Ο ρυθμός των γηπεδούχων έπεσε μετά το δεύτερο γκολ, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε ο Πανελευσινιακός και άρχισε να ανεβαίνει και να δημιουργεί ευκαιρίες. Ωστόσο οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και δεν επέτρεψαν στον αντίπαλό τους να ισοφαρίσει και πάλι.

ΑΕΛ (Σ. Τσιώλης): Καβουσάκης, Μασούρας, Κόντορ, Σουλιώτης, Γκόλιας, Ποτουρίδης, Λαμπρόπουλος (55? Χοτζάλι), Ουρτάδο, Ντοντό (55? Ναζλίδης), Αβραάμ (55? Κουτσιανικούλης), Καπός.

Πανελευσινιακός (Θ. Δημόπουλος): Γκόμεζ, Σιλιγκαρδάκης, Γραικός, Δημόπουλος, Κασνέτση (68? Παλαιολόγος), Στόγιος (46? Μέξης), Καμπούρης, Ζέλιος, Κορομηλάς, Τσούπρος, Αγγελούδης (72? Ναούμ).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News