default-image

"Κόλλησαν" στην ισοπαλία, Κέρκυρα και Λαμία (2-2)

Ποδόσφαιρο
"Κόλλησαν" στην ισοπαλία, Κέρκυρα και Λαμία (2-2)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Μοιρασιά" για Κέρκυρα και Λαμία, που αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας, σε ένα ματς που κράτησε την αγωνία στο κατακόρυφο.

Η ομάδα που λίγες μέρες νωρίτερα έβαλε... φρένο στον πρωταθλητή Ολυμπιακό, αγωνίστηκε με αλλαγές και τα βρήκε «σκούρα»  απέναντι στους Λαμιώτες.

Το σκορ άνοιξε στο 12' ο Κόντος για την Κέρκυρα, ωστόσο η Λαμία ισοφάρισε πέντε λεπτά αργότερα με το φάουλ του Βάντερσον. Όσο περνούσε η ώρα η Λαμία ανέβαζε... στροφές και στο 43' κατάφερε να φέρει «τούμπα» το παιχνίδι με το τέρμα που σημείωσε ο Όμο.

Δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ένα λάθος του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Τσενάμο, είχε ως αποτέλεσμα οι «Φαίακες» να ισοφαρίσουν. Στο 76' ο Ζορμπάς αποβλήθηκε, αφήνοντας την Κέρκυρα με δέκα παίκτες, ωστόσο αυτό δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί η Λαμία και έτσι η αναμέτρηση έληξε με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μ. Γρηγορίου): Aραμπατζής, Αντιλέκου, Ζαραδούκας (59? Επστάιν), Γκομές, Τουράμ (67? Σπινουλας), Ανδρεόπουλος (46? Γεωργακόπουλος), Γεωργίου, Ζορμπάς, Ντιμιτρόφσκι, Σιόντης, Κόντος.

ΛΑΜΙΑ (Μ. Τεννές): Τσενάμο, Κοτσώνης (59? Βαλλιός) , Kαραγιάννης, Σπυρόπουλος, Παπαργυρίου, Αναστασιάδης, Βάντερσον, Ντουρμισάι, Αυγενικού (56? Μπουλούλης), Μπλάζιτς (68? Πίντο), Ομο.

Πηγή: www.sentragoal.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News