default-image

Τα έκανε… μούσκεμα η ΑΕΚ στην Καρδίτσα

Ποδόσφαιρο
Τα έκανε… μούσκεμα η ΑΕΚ στην Καρδίτσα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζει να προβληματίζει η ΑΕΚ, κάτι που επιβεβαιώθηκε στο σημερινό παιχνίδι Κυπέλλου στην Καρδίτσα όπου έφερε ισοπαλία 2-2 με την Αναγέννηση.

Σε ένα τερέν που θύμιζε… πισίνα λόγω της καταιγίδας, η ΑΕΚ προηγήθηκε 0-2 στο σκορ αλλά στη συνέχεια τα έκανε μούσκεμα, καθώς ισοφαρίστηκε και μάλιστα κινδύνεψε ακόμα και με τρίτο γκολ.

Αρχικά, τα δυο γκολ του Πέκχαρτ έμοιαζαν να έχουν εξασφαλίσει τη νίκη της ομάδας του Μοράις, ωστόσο ένα μπλακ-άουτ εννέα λεπτών (και ένα ακόμα λάθος του Ανέστη) ήταν αρκετά για τη χάσει ξανά μέσα από τα χέρια της.

Δίκαια απέσπασαν το αποτέλεσμα οι μαχητικοί γηπεδούχοι (χάρη στα γκολ των Τζέκου και Μάιγκα) και εξίσου δίκαια αποδοκιμάστηκε η ΑΕΚ από τους πικραμένους φίλους της, που βρέθηκαν μαζικά στο γήπεδο.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Καραγιάννης, Δημόπουλος, Μάιγκα, Κισκαμπάνης, Σμίλτος (46' Τσιλούλης), Φέτσης, Μπλέντι, Τζέκος, Μπιτέλης (81' Τσόπελας), Ντιατά (56' Ξέρρας).

ΑΕΚ (Ζοζέ Μοράις): Ανέστης, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Κολοβέτσιος, Γιαννούτσος, Μανωλάς, Γαλανόπουλος, Τσέλιος (79' Αλμέιδα), Ροντρίγκες (86' Αραβίδης), Ζόριτς (67' Ντίντακ), Πέκχαρτ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News