default-image

Αυτή η φανέλα που φοράς και γράφει ΟΦΗ...

Ποδόσφαιρο
Αυτή η φανέλα που φοράς και γράφει ΟΦΗ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το 3-4 στο ΠΑΟΚ - Ατρόμητος, χωρίς τα παρατράγουδα που ανέδειξε στη συνέχεια και χωρίς να ασχοληθούμε με αυτά, ανέδειξε στη μνήμη, αυτό που τονίζαμε πριν λίγες μέρες για το «σουπεριλιγκάτο» dna ΟΦΗ, μέσα από το επικό 4-5 στο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκης, τον Μάιο του 1990.

Η μεγαλύτερη και καθαρότερη ανατροπή που έγινε ποτέ στην ιστορία της Α΄ εθνικής, σε έναν αγώνα όπου όλα ήλθαν τούμπα με μαεστρία και εξαιρετική ποδοσφαιρική τέχνη, από το 4-0, που είχαν επιτύχει οι γηπεδούχοι.

Είναι στιγμές που έρχονται έτσι με κάθε ερέθισμα, για να θυμίζουν τι εστί ΟΦΗ για όλους. Για τη διοίκηση, τους τεχνικούς επιτελείς, τους ποδοσφαιριστές, τον κόσμο, αλλά και τους άλλους. Με την προσαρμογή στην παράδοση και την ιστορία να αποτελούν καθήκον.

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τώρα τον Παναθηναϊκό. Έχει την ελευθερία του χρόνου με την μετάθεση του προσεχούς αγώνα με τα Τρίκαλα για το πρωτάθλημα και η πρόκληση φαντάζει σπουδαία. Αφενός μεν για να επιδείξει την καλύτερη του κατάσταση σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο και από την άλλη να συγκεντρωθεί «διαβασμένος» να αντιμετωπίσει τον «αινιγματικό» Παναθηναϊκό.

Οι φιλοξενούμενοι στον ποτισμένο από τις βροχές χλοοτάπητα του «Γεντί Κουλέ», (που) ψάχνουν την ευκαιρία σε κάθε αγωνιστική της "κρίσης Στραματσόνι" να δείξουν σημάδι ανάκαμψης, κάνοντας τον άγνωστο «χ» πιο επικίνδυνο, αφού δεν ξέρεις τι θα βγει απέναντι σου. Κι έχεις να κάνεις με μια τεράστια ομάδα, ως σύλλογο.

Ο φίλαθλος κόσμος θέλει να δει έναν ΟΦΗ που θα είναι αποφασισμένος να αρπάξει την ευκαιρία να βρει τη συχνότητα, μέσα από την οποία θα μπορεί να βγάλει ήχους πρωταθλητισμού για τον βασικό στόχο της χρονιάς. Το παιγνίδι του, η συγκέντρωση του, ο προσανατολισμός και η συνοχή του, θα είναι κυρίαρχα στοιχεία, που μπορούν να βγάλουν θετικά συμπεράσματα για το «status» της ομάδας Νιόπλια την συγκεκριμένη περίοδο.

Ένα μέσο δείγμα είχε δοθεί σε ένα ματς με πιο συγκροτημένο αντίπαλο, στον πρώτο αγώνα κυπέλλου με τον Απόλλωνα, όπου και ελέω επιθετικής δυστοκίας και διαιτησίας είχε χάσει.

Η αγωνιστική ευκαιρία με τον Παναθηναϊκό, είναι ιδανική για να αυξηθούν εσωτερικά η αυτοπεποίθηση και στον κόσμο η πίστη για την κρητική ομάδα.

*Ευτυχώς η Football Leaque, απέφυγε μια πράξη σαν σε έργο καραγκιόζη και το δεύτερο αίτημα των Τρικάλων πήγε στο καλάθι, όπως άξιζε, μένοντας η ημερομηνία ορισμού από πρώτο αίτημα. Την Τετάρτη λοιπόν. Έτσι το ΟΦΗ-Παναθηναϊκός, έχει μεγαλύτερα περιθώρια διαχείρισης!

Και θυμήσου, αυτή η φανέλα που φοράς και γράφει ΟΦΗ:

(ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΦΗ 4-5: 31' Ντέταρι, 42' Μητρόπουλος, 44' Κωφίδης, 50' Τσιαντάκης - 51'  Γ.Μαρινάκης, 62', 86' Βέρα, 85' Μπατσινίλας, 90'+ Βάβουλας)

Στ. Μ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News