default-image

Κατεγγέλει παίκτες του για «ύπουλα λάθη» ο Ίβιτς

Ποδόσφαιρο
Κατεγγέλει παίκτες του για «ύπουλα λάθη» ο Ίβιτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δηλώσεις που προαναγγέλλουν πολλές και σημαντικές εξελίξεις στον ΠΑΟΚ από τον Βλάνταν Ίβιτς.

Ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά στην πρώτη του τοποθέτηση στη συνέντευξή Τύπου άφησε σαφείς αιχμές κατά παικτών της ομάδας, κάτι που προκάλεσε και αρκετές ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους.

Ο Βλάνταν Ίβιτς -μεταξύ άλλων- έκανε γνωστό ότι θα έχει συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη στον οποία θα του μεταφέρει προβλήματα που έχει διαπιστώσει ότι υπάρχουν στην ομάδα και στα αποδυτήρια. «Αυτός θα αποφασίσει τι θα γίνει», είπε...

«Στο πρώτο μέρος ήμασταν καλοί, βάλαμε δυο γκολ, μπορούσαμε και άλλα. Δυστυχώς στο δεύτερο μέρος τα πράγματα γύρισαν ανάποδα, κάποιοι παίκτες έχουν κάνει κάποια λάθη που δεν γίνονται. Συζήτησα με το πρόεδρο, θα του παρουσιάσω εγώ σε λίγο, ή θα μείνω εγώ ή θα φύγουν κάποιοι άλλοι. Κοιτάξτε τις φάσεις των γκολ. Αυτά τα πράγματα είναι επικίνδυνα, το λάθος είναι δικό μου, γιατί στην αρχή έχω κάνει κάποια πράγματα που δεν υπολόγισα και την τελευταία στιγμή άλλαξα απόφαση. Για αυτό το λόγο θα έχω συζητήσεις σε λίγο», ανέφερε.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του:

-Για το τι ήταν αυτό που άλλαξε:

«Άλλαξα κάποιους παίκτες. Δεν θέλω να πω ονόματα...».

-Αν κατηγορεί παίκτες του πως έχουν εσκεμμένα κακή απόδοση:

«Κοιτάξτε, δεν λέω ότι κάποιοι ίσως να μην μπορούν, απλά μπορεί να μην θέλουν. Πιστεύω ότι κάποιοι από εσάς εδώ, γνωρίζετε.

Σήμερα ήταν πιο ξεκάθαρο. Γιατί φαίνεται το τελευταίο καιρό πως κάποιοι έχουν πρόβλημα. Και μέσα στα αποδυτήρια και φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο, τις τελευταίες 20 μέρες με ένα μήνα. Για αυτό λέω, θα μιλήσω με τον πρόεδρο, θα του παρουσιάσω τι πιστεύω εγώ και από εκεί και πέρα, τις αποφάσεις τις παίρνουν αυτοί που είναι πιο πάνω από εμένα.

Εγώ πρέπει να τον ενημερώσω για κάποια πράγματα που δεν γνωρίζει. Και ο τεχνικός διευθυντής το γνωρίζει αυτό, γνωρίζει και αυτός.

Δεν μου πάει κάπου το μυαλό… Έχω παίξει μπάλα, ξέρω τι συμβαίνει. Μπορεί να μην γούσταρα κάποιον προπονητή, μπορεί να είχα πρόβλημα, αλλά όταν έμπαινα έδινα το 100%, γιατί η ομάδα σε πληρώνει».

-Για το γεγονός ότι αναφέρει πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Και γιατί μέχρι τώρα προστάτευε την ομάδα:

«Συμφωνώ. Κοιτάξτε, εγώ σας λέω κάτι. Πιστεύω σε όλους και προσπαθώ κάθε φορά να βγάλω την καλύτερη ενδεκάδα. Αυτό βλέπω, πως δουλεύουνε στον αγωνιστικό χώρο. Αλλά όταν συμβαίνουν κάποια πράγματα όπως σήμερα, δεν μπορώ να καταλάβω… Είναι κάτι καινούργιο για μένα, αυτό.

Μπορεί να έχει γίνει αυτό και στο παρελθόν, πρόσφατα… μιλάμε για το πρωτάθλημα. Η ομάδα ήταν καλή στο πρώτο μέρος ναι, είχε κατοχή και ο αντίπαλος δεν μπορούσε να μας πλησιάσει ουσιαστικά. Μπορούσαμε και τρίτο γκολ, δυστυχώς δεν το βάλαμε και στο τέλος μείναμε με δέκα παίκτες. Ήταν κακή στιγμή, αλλά μετά από εκεί και πέρα έχουν γίνει κάποια πολύ περίεργα πράγματα».

-Για την διαχείριση του σκορ:

«Εγώ σας λέω πως κάποια πράγματα θα αλλάξουν. Αυτό σας λέω. Θα μείνω εγώ ή κάποιοι παίκτες».

-Για το αν άλλαξε τα πλάνα του και πως το αποφάσισε:

«Από μόνος μου, δεν μπορεί κανείς να μπαίνει στη δουλειά μου. Για αυτό είπα στη αρχή παίρνω τις ευθύνες για το δικό μου λάθος».

Για το αν αυτό που έγινε σήμερα πιστεύει ότι το έκαναν οι παίκτες ώστε να τον διώξουν:

«Κοιτάξτε, δεν λέω ότι θέλουν να φάνε τον Ίβιτς, δεν ξέρω, δεν μπορώ να μπω στο μυαλό τους. Δεν μπορώ να ξέρω τι σκέφτονται αλλά κατά την άποψη μου κάποια πράγματα είναι αρκετά ύπουλα. Κοιτάξτε ξανά τα γκολ…».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News