default-image

Η ανατροπή του… αιώνα από τον Ατρόμητο

Ποδόσφαιρο
Η ανατροπή του… αιώνα από τον Ατρόμητο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ματς της χρονιάς έγινε στην Τούμπα, με τον Ατρόμητο να κάνει την ανατροπή του αιώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ, τον οποίο νίκησε 3-4, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 και 3-1.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι, καθώς άνοιξαν το σκορ στην πρώτη καλή ευκαιρία που δημιούργησαν. Ο Μάτος από δεξιά βρήκε ωραία τον Πέλκα και η σέντρα του τελευταίου βρήκε τον Ροντρίγκεζ, με τον εξτρέμ του ΠΑΟΚ με ωραία κεφαλιά να νικάει τον Γκορμπούνοφ και να γράφει το 1-0.

Το τέρμα έδωσε «φτερά» στους παίκτες του «δικεφάλου» και συνέχισαν με ασφυκτική πίεση στην άμυνα του Ατρόμητου, με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν εμφανώς επηρεασμένοι από το γρήγορο γκολ.

Η πίεση του ΠΑΟΚ απέφερε καρπούς στο 27', όταν ο Κουλούρης εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Ροντρίγκεζ και από κοντά έκανε το 2-0.

Πέντε λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ, αλλά το σουτ του Κουλούρη χτύπησε στο δοκάρι του Γκορμπούνοφ. Στο δεύτερο μέρος, ο Ατρόμητος μπήκε καλύτερα με σκοπό να μειώσει για να μπει και πάλι στο παιχνίδι και το πέτυχε στο 56'.Ο Μπίτολο με ωραία σέντρα βρήκε τον Λε Ταλέκ και ο Γάλλος με καρφωτή κεφαλιά μείωσε σε 2-1.

Από εκείνο το σημείο και μετά, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά στο 68' ο Μυστακίδης εκμεταλλεύτηκε το κακό διώξιμο του Γκορμπούνοφ στο φάουλ του Τζαβέλλα και από κοντά έκανε το το 3-1.

Ωστόσο, οι παίκτες του Κοράκακη δεν είχαν πει την τελευταία λέξη. Στο 73' ο Κάνιας έκανε χέρι πάνω στη γραμμή, με τον Καλογερόπουλο να δείχνει πέναλτι και κόκκινη κάρτα στον Ισπανό. Ο Ουμπίντες ανέλαβε την εκτέλεσε, ευστόχησε και μείωσε σε 3-2.

Το παιχνίδι ξαφνικά απέκτησε άγρια ομορφιά με τους Περιστεριώτες να πιέζουν για την ανατροπή. Ο τεχνικός του Ατρόμητου πέρασε τον Παπαδόπουλο στο 82' και ο Έλληνας επιθετικός τον δικαίωσε τέσσερα λεπτά αργότερα, κάνοντας το 3-3!

Στα εναπομείναντα λεπτά, οι φιλοξενούμενοι δεν επαναπαύτηκαν στο «Χ» και ο Τόνσο με «buzzer beater» έκανε το 3-4 ολοκληρώνοντας την ολική ανατροπή.

ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Γλύκος (14' Μπρκιτς), Μάτος, Βαρέλα, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Κάνιας, Τσίμιροτ, Ροντρίγκες (46' Μυστακίδης), Πέλκας (69' Σάκχοφ), Κάμπος, Κουλούρης.

Ατρόμητος (Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης (46' Κοντοές), Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Μπάγκα, Ζησόπουλος (54' Μπρίτο), Ούμπιντες, Τόνσο, Λημνιός (82' Παπαδόπουλος), Λε Ταλέκ.

Πηγή: www.sentragoal.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News