default-image

Δεν παίζει με Λεβαδειακό ο Μάνταλος

Ποδόσφαιρο
Δεν παίζει με Λεβαδειακό ο Μάνταλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς τον Βαγγέλη Πλατέλλα αναχώρησε η αποστολή της ΑΕΚ για την Καρδίτσα όπου αύριο (19:30) αντιμετωπίζει την τοπική Αναγέννηση για τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο 27χρονος διεθνής ταλαιπωρείται από διάταση μέσου γλουτιαίου, δεν προπονήθηκε σήμερα και αποκλείστηκε από την αποστολή μαζί με τους Βάργκας, Ντίας, Μπακασέτα, Χριστοδουλόπουλο οι οποίοι συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα. Ανέβασε ρυθμούς ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, αυξάνοντας τις πιθανότητες να είναι παρών το Σάββατο στην Κέρκυρα. Εκτός έμειναν επίσης οι Γιόχανσον, Μάνταλος για να πάρουν «ανάσες» και ο Μπάρκας που πλέον λογίζεται ως βασικός γκολκίπερ, έτσι στο κύπελλο θα πάρουν αγώνες οι Ανέστης, Βούρας. Κλήθηκε και ο νεαρός Γιαννούτσος.

Ετσι, οι 18 που πάνε Καρδίτσα είναι οι Ανέστης, Βούρας, Μπακάκης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Μανωλάς, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος, Ντίντακ, Σιμόες, Ζόριτς, Γαλανόπουλος, Ροντρίγκες, Τσέλιος, Πέκχαρτ, Αραβίδης, Αλμέιδα.

Στο μεταξύ, ο Ζοζέ Μοράις αποφάσισε να στερηθεί τον ηγέτη της ομάδας του στο ματς με τον Λεβαδειακό, στις 10 Δεκεμβρίου στο ΟΑΚΑ.

Ο Πέτρος Μάνταλος συμπλήρωσε κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό.

Πηγή: onsports.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News