default-image

Δείχνουν την πόρτα της εξόδου στον Χάμιλτον;

Αθλητισμός
Δείχνουν την πόρτα της εξόδου στον Χάμιλτον;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Βρετανός οδηγός αγνόησε δύο φορές την εντολή για επιτάχυνση που του δόθηκε από τους τεχνικούς και πλέον κινδυνεύει σοβαρά να βρεθεί εκτός Mercedes.

Ο Λούις Χάμιλτον δεν φημίζεται για το ομαδικό του πνεύμα. Το αντίθετο θα έλεγε κανείς, και μάλιστα έχει (από)δείξει πολλές φορές πως το μόνο που τον αφορά είναι ο εαυτός του, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τόσο τον ομόσταβλό του όσο και την ίδια την εταιρία.

Στο τελευταίο Γκραν Πρι δεν άλλαξε τίποτα. Ο Βρετανός οδηγός (παρότι βρισκόμενος στην κορυφή της κούρσας) αγνόησε δύο φορές εντολή από την ενδοεπικοινωνία που του έλεγε να αναπτύξει ταχύτητα. Κι αυτό γιατί έπαιζε το τελευταίο του χαρτί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος το οποίο όπως όλα έδειχναν θα περνούσε στα χέρια του Νικ Ρόσμπεργκ.

Για να γίνει κάτι τέτοιο όμως, θα έπρεπε ο ομόσταβλός του να βγει εκτός τριάδας. Ο Χάμιλτον λοιπόν, αποφάσισε να κόψει ταχύτητα αναγκάζοντας, τον Ρόσμπεργκ (που βρισκόταν πίσω του) να κάνει το ίδιο. Έτσι επέτρεψε στους Φέτελ και Φερστάπεν να πλησιάσουν και να απειλήσουν με εκτοπισμό από το βάθρο τον τελευταίο.

Όταν ο τεχνικός διευθυντής, Πάντι Λόου, διέταξε τον Χάμιλτον για δεύτερη φορά να αυξήσει ταχύτητα, απάντησε: «Χάνω το πρωτάθλημα. Δεν με νοιάζει αν θα κερδίσω ή όχι τον αγώνα», εξαγριώνοντας τον επικεφαλής της ομάδας Mercedes, Τότο Βολφ, ο οποίος τον προειδοποίησε πως: «Η αναρχία δεν έχει θέση σε καμία ομάδα και σε καμία εταιρία. Το να αγνοείς δημόσια τις εντολές σημαίνει ότι θέτεις εαυτόν πάνω από την ομάδα. Και αυτό καθιστά τα πάντα πιθανά».

Ο Χάμιλτον από την μεριά του, δεν φαίνεται να πιστεύει ότι έκανε κάτι κακό: «Εγώ το μόνο που ξέρω είναι να μάχομαι. Πραγματικά, προσπαθώ να μην κάνω τίποτα που να βλάπτει την εταιρία».

Πηγή:sportfm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News