default-image

Δεύτερη νίκη της Μεσαράς και τώρα Κύπελλο

Σπορ
Δεύτερη νίκη της Μεσαράς και τώρα Κύπελλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Α2 βόλεϊ των γυναικών, η Μεσαρά πέτυχε τη δεύτερη φετινή νίκη της, επικρατώντας με 3-0 σετ (25-15, 25-21, 25-23) της Ε.Α. Πατρών στο κλειστό των Μοιρών, ενώ ο ΟΠΕΡ ηττήθηκε με 3-1 σετ (25-18, 25-17, 22-25, 25-13) από τις Αμαζόνες εκτός έδρας.

Πλέον οι Μεσαρίτισσες κάνουν τα πλάνα τους για το παιχνίδι Κυπέλλου με τη ΓΕΗ που είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Τετάρτη στις 20:00 στο Λίντο.

Ο προπονητής της Μεσαράς, πάντως, παρά την «καθαρή» νίκη της ομάδας είχε αρκετά παράπονα από τις αθλήτριές του καθώς, όπως τόνισε: «Ξέραμε ότι υπήρχε διαφορά δυναμικότητας, όμως δεν το δείξαμε μέσα στο γήπεδο. Κάναμε πολλά λάθη και κάποια στιγμή αυτό πρέπει να σταματήσει γιατί ακολουθούν πολλά σημαντικά παιχνίδια ως το τέλος του 2016. Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι Κυπέλλου με τη ΓΕΗ την προσεχή Τετάρτη στο Λίντο, όπου πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί».

Η Σοφία Καψαμπέλη από την πλευρά των παικτριών είπε: «Είμαστε χαρούμενες για την «καθαρή» νίκη. Τη χρειαζόμασταν ειδικά στην έδρα μας. Θεωρώ ότι έχουμε πολλά ακόμα να δώσουμε όσον αφορά στην απόδοσή μας και αυτό θα φανεί στα παιχνίδια που ακολουθούν. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξή του κάθε Κυριακή».

Τα αποτελέσματα (4η αγων.)

Μεσσηνιακός ΓΣ 1888 - ΓΣ Πετρούπολης            0-3

ΑΣΠ Ίωνες - ΦΟ Βριλησσίων                  0-3

ΓΣ Χαλανδρίου - ΓΣΚ Ηρακλής                  0-3

ΑΟΝ Αμαζόνες - ΟΠ Ρεθύμνου                  3-1

ΓΑΣ Μεσσαράς - ΕΑ Πατρών                  3-0

Βαθμολογία

Σετ υπέρ

Σετ κατά

ΓΣΚ Ηρακλής

ΓΣ Πετρούπολης

Μεσσηνιακός ΓΣ 1888

ΑΟΝ Αμαζόνες

ΦΟ Βριλησσίων

ΓΑΣ Μεσσαράς

ΕΑ Πατρών

ΓΣ Χαλανδρίου

ΟΠ Ρεθύμνου

ΑΣΠ Ίωνες

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News