default-image

Συνωστισμός στην κορυφή της Α2 ΕΠΣΗ (video)

Ποδόσφαιρο
Συνωστισμός στην κορυφή της Α2 ΕΠΣΗ (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγαλύτερο… συνωστισμό στις πρώτες θέσεις της Α2 ΕΠΣΗ έφεραν τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής. Στο ντέρμπι οι Ελπίδες επικράτησαν με 2-1 των Νέων Εργοτέλη, οι οποίοι πάντως έμειναν πρώτοι ενώ η ΑΕΚ υπέστη την πρώτη της φετινή ήττα με 1-0 στην Αγία Βαρβάρα. Αρκετές ομάδες από πιο κάτω ανέβηκαν πιο ψηλά και δόθηκε νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα.

Οι Ελπίδες ήταν μεγάλες κερδισμένες, καθώς μετά τη νίκη τους επί των Νέων Εργοτέλη, ισοβαθμούν στην δεύτερη θέση με την ΑΕ Κατσαμπά. Στην αναμέτρηση που έγινε το Σάββατο υπέταξαν τους Νέους Εργοτέλη, με τους φιλοξενούμενους να αντιμετωπίζουν προβλήματα στο χωμάτινο τερέν. Για τις Ελπίδες σκόραραν οι Τσαλίχης, Σκούφος και μείωσε για τους «κιτρινόμαυρους» ο Πλαϊτάκης. Η ΑΕΚ είχε την ευκαιρία να επιστρέψει στην κορυφή αλλά δεν τα κατάφερε αφού έχασε στην Αγ. Βαρβάρα. Το γκολ που έκρινε το ματς το έβαλε στο 40' ο Μαθιουδάκης αλλά καθοριστική ήταν για την ΑΕΚ η αποβολή του Καραφωτιά στο 45' με δεύτερη κίτρινη.

Στην Τύλισο η ομώνυμη ομάδα επικράτησε με 3-0 του Ραύκου, χάρη σε γκολ που έβαλαν στο τελευταίο 10λεπτο ο Τριανταφυλλάκης και δύο ο Μακατουνάκης.

Ωραίο ματς έγινε στο Ατσαλένιο, με την ισοπαλία να καθορίζεται στα τελευταία λεπτά. Στο α' μέρος ο Κεραυνός είχε δύο δοκάρια με τον Κοντογιάννη. Στο 77' έκανε το 0-1 ο Καρυωτάκης και ισοφάρισε στην εκπνοή για τον Κεραυνό ο Λέλεκας.

Οι Νέοι Ηροδότου έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και με τέρματα των Λιακάκη και Σπύρου νίκησαν 2-0 τον Μαραθώνα στη Νέα Αλικαρνασσό. Στα τελευταία λεπτά αποβλήθηκαν ο Κατσουλάκης του Μαραθώνα και ο Μπλεδάκης των Νέων Ηροδότου.

Ο ΑΟΚ είχε αποφασιστικότητα και πήρε μια πολύτιμη νίκη επί της Ομόνοιας με 2-1 παρότι έπαιξε με υπηρεσιακό τερματοφύλακα τον Αβραμίδη. Τα γκολ μπήκαν στο β' μέρος με τους Κασσωτάκη και Κλαπάκη να σκοράρουν για τους Καμινιώτες ενώ για την Ομόνοια είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Μαρκάκης.

Στη Χερσόνησο, οι Ασίτες έφτασαν μια ανάσα από τον πρώτο τους βαθμό αλλά τελικά ηττήθηκαν με 2-1 από την Ανάληψη. Στο 25' ο Μηλάκης έκανε το 1-0, ισοφάρισε ο Γιώργος Τσερεβελάκης και στο 85'  ο Ασπετάκης χάρισε τη νίκη στην Ανάληψη.

Βαθμολογική ώθηση πήρε ο Δωριέας με τη νίκη του επί της Δαμάστας με σκορ 3-1. Τα γκολ για την ομάδα του Καστελίου έβαλαν οι Νικολακάκης, Τρόκα και Κουντάκης ενώ για την Δαμάστα είχε μειώσει ο Χουρίδης. Στο 93? η Δαμάστα έχασε πέναλτι με τον Σκουλούδη, το οποίο κέρδισε ο ίδιος, με τον τερματοφύλακα Λούζι να αποκρούει τη μπάλα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (12η)

ΚΕΡΑΥΝΟΣ - ΛΙΝΤΟ      1-1

Ν. ΗΡΟΔΟΤΟΥ-ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ      2-0

ΑΝΑΛΗΨΗ - ΑΣΙΤΕΣ      2-1

ΕΛΠΙΔΕΣ - ΝΕΟΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗ      2-1

ΤΥΛΙΣΟΣ - ΡΑΥΚΟΣ      3-0

ΔΩΡΙΕΑΣ - ΔΑΜΑΣΤΑ      3-1

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΝΕΟΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗ      26

2.Α.Ε. ΚΑΤΣΑΜΠΑ      25

6.ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ      22

8.ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ      21

12.ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΛ.      12

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (13η)

ΡΑΥΚΟΣ - Α.Ε.ΚΑΤΣΑΜΠΑ      

ΛΙΝΤΟ - ΤΥΛΙΣΟΣ            

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ - ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ      

ΟΜΟΝΟΙΑ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΗΡ.      

ΑΣΙΤΕΣ - ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ      

Ν. ΕΡΓΟΤΕΛΗ - Α.Ο.ΚΑΜΙΝΙΩΝ      

ΔΑΜΑΣΤΑ - ΑΝΑΛΗΨΗ            

ΔΩΡΙΕΑΣ - ΕΛΠΙΔΕΣ            

Ρεπορτάζ: Μανόλης Βαρδαλαχάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News