default-image

Παραιτήθηκε ο Μακράκης, αποφασίζει η διοίκηση του Εργοτέλη

Μπάσκετ
Παραιτήθηκε ο Μακράκης, αποφασίζει η διοίκηση του Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης του Εργοτέλη έθεσε ο Γιώργος Μακράκης μετά τη χθεσινή έβδομη συνεχόμενη ήττα της ομάδας από το Κορωπί.

Ο έμπειρος προπονητής μίλησε στους παίκτες στα αποδυτήρια τονίζοντάς τους ότι από τη στιγμή που ο ίδιος δεν μπορεί να βρει τον τρόπο να τους αφυπνίσει αγωνιστικά, ίσως είναι καλύτερο να αποχωρήσει από την ομάδα. Ο Γιώργος Μακράκης ήταν απογοητευμένος από το νωθρό ξεκίνημα της ομάδας του και σε αυτό το παιχνίδι και θεωρεί ότι ίσως θα πρέπει να αλλάξει κάτι στην τεχνική ηγεσία προκειμένου να δοθεί διαφορετικό κίνητρο στους παίκτες.

Μάλιστα την απόφασή του αυτή τη γνωστοποίησε και στον πρόεδρο, Βαγγέλη Γιαννουλάκη που είχε ταξιδέψει με την αποστολή της ομάδας. Σήμερα το βράδυ αναμένεται να συνεδριάσει η επιτροπή μπάσκετ του Εργοτέλη με θέμα την παραίτηση του Γιώργου Μακράκη, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες πολύ δύσκολα η παραίτησή του θα γίνει αποδεχτή.

Για τους "κιτρινόμαυρους" το παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής με τον Ιωνικό Νικαίας χαρακτηρίζεται «τελικός» καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News