default-image

Μπέντο: Κανένα πρόβλημα με τον Τσόρι

Αθλητισμός
Μπέντο: Κανένα πρόβλημα με τον Τσόρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πάολο Μπέντο μετά την ισοπαλία με την Κέρκυρα είπε ότι  η ομάδα του είχε τις ευκαιρίες να πάρει τον αγώνα ενώ αναφέρθηκε και στον Τσόρι Ντομίνκες λέγοντας ότι δεν έχει προσωπικό πρόβλημα μαζί του.  

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τόνισε για τον παραγκωνισμό του Τσόρι:

«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Δεν έχω κάτι προσωπικό με τον Τσόρι. Συνεχίζω να έχω την ίδια λογική και αντιμετώπιση. Επιμένω στα δικά μου κριτήρια. Το δικό μου κριτήριο είναι το καλύτερο για μένα και δεν βλεπω ονόματα ή εθνικοτητα. Το κριτήριο δεν είναι προσωπικό. Αυτό συνεχίζω να κάνω. Ποτέ δεν θα αλλάξουμε κριτήρια ή ιδέες».

Ο Πάολο Μπέντο είπε ακόμα ότι οι ποδοσφαιριστές του πραγματοποίησαν ένα κακό πρώτο 45λεπτο, ενώ στην επανάληψη αν και είχαν τις ευκαιρίες, δεν κατάφεραν να σκοράρουν:

«Στα πρώτα 45 λεπτά δεν είχαμε καλό ρυθμό, δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε φάσεις, ούτε εμείς ούτε οι αντίπαλοί μας, κάτι που είναι ασυνήθιστο για εμάς και δεν καταφέραμε να διασπάσουμε την άμυνα της Κέρκυρας.

Στο δεύτερο ημίχρονο παρά το γεγονός πως δεν παρουσιάσαμε την εικόνα που θα θέλαμε, βελτιωθήκαμε και καταφέραμε να δημιουργήσουμε κάποιες καλές ευκαιρίες χωρίς όμως να καταφέρουμε να σκοράρουμε. Αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλός μας, σύμφωνα με την στρατηγική του στο ματς και πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε. Χάσαμε δύο βαθμούς εντός έδρας. Σίγουρα δεν είχαμε σκοπό να παρουσιάσουμε ένα τέτοιο παιχνίδι, αλλά σκοπός μας ήταν να διατηρήσουμε την διαφορά μας στον βαθμολογικό πίνακα.

Παρά το γεγονός πως χάσαμε το πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο μέρος δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες για να σκοράρουμε και να πάρουμε τη νίκη από το συγκεκριμένο παιχνίδι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News