default-image

Ματς... της χρονιάς στο Ατσαλένιο και ΠΟΑ - Ιάλυσος 4 - 3

Ποδόσφαιρο
Ματς... της χρονιάς στο Ατσαλένιο και ΠΟΑ - Ιάλυσος 4 - 3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο ματς της χρονιάς για τη Γ΄Εθνική στο Ατσαλένιο, ο ΠΟΑ κέρδισε με το αγγλικό 4-3 τον Ιάλυσο....

Η ομάδα της Ρόδου προηγήθηκε στο 12? με φοβερό σουτ του Ρεκλείτη έξω από την περιοχή.

Αμέσως μετά ανέλαβε δράση ο Τριανταφύλλου που ξεσήκωσε τον κόσμο που είχε σημαντική παρουσία σήμερα στο γήπεδο του προσφυγικού προαστίου:

Ισοφάρισε στο 23΄με πέναλτι και πέντε λεπτά (28?) αργότερα έκανε το 2-1 με δυνατό σουτ μετά από λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων.

Με το "καλημέρα" στο δεύτερο μέρος ο έμπειρος επιθετικός έφτασε στο χατ-τρικ αφού με δυνατό σουτ άφησε "άγαλμα" τον γκολκίπερ για το 3-1.

Οι αναγκαστικές αλλαγές Χατζηανδρέου-Αμπντουραχμάνι και η αποχώρηση λόγω κόπωσης του Ρουμπάκη (δεν είναι 100% έτοιμος ακόμα) "πλήγωσαν" τον ΠΟΑ και στο 67? με τον Δελαπόρτα ο Ιάλυσος μείωσε σε 3-2. Η ομάδα της Ρόδου ισοφάρισε στο 83? με κεφαλιά Ιμπραήμ και το 3-3 έμοιαζε να είναι... τελικό σκορ.

Όμως ο Χαρίτος λύτρωσε τον ΠΟΑ στις καθυστερήσεις κάνοντας το 4-3 μετά από φάουλ του Σταθόγλου!

Με λάθη η διαιτησία του Χανιώτη Μπερτάκη...

ΠΟΑ: Γιαγκιόζης, Αραβιάκης, Παπαδομιχελάκης, Φραγκιαδάκης, Βρεττός, Σταθόγλου, Χατζηανδρέου (70? Πετράς), Ρουμπάκης (76? Χαρίτος), Μπουτσάκης, Αμπντουραχμάνι (59? Καρβελάς), Τριανταφύλλου.

Ιάλυσος: Χειμωνέτος, Λίτσος, Αχείμαστος (59? Διακουράκης), Αρχοντούλης, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Χατζηπέτρος (53? Ιμπραϊμ), Σπάρταλης, Παπασπύρος (76? Καρπαθάκης), Παυλίδης, Δελαπόρτας.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Μιμίκος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News