Αθλητισμός

Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα ΟΦΗ-Παναθηναϊκός

Όπως έκανε γνωστό η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στην κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό που είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Τετάρτη 30/11 στο «Γεντί Κουλέ».

Τα εισιτήρια βγήκαν την κυκλοφορία την περασμένη Παρασκευή και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα αγοράσουν από τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Οι τιμές των εισιτηρίων όπως έχουν ανακοινωθεί είναι:

-15 ευρώ στις θύρες 1,4,5.

-20 ευρώ στις θύρες 2,3,7,8.

Από την πλευρά της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 απευθύνεται θερμή παράκληση, σε όσους θέλουν να βρεθούν στο γήπεδο και να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, να προμηθευτούν νωρίτερα το εισιτήριο του αγώνα, καθώς από την αστυνομία δεν θα επιτραπεί να πλησιάσει κανείς στο γήπεδο, που δεν θα έχει εισιτήριο.

Από την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 επισημαίνεται ακόμη, ότι δεν θα υπάρξει σε κανένα δωρεάν είσοδος στη αναμέτρηση. Κάθε αριθμημένη θέση, θα αφορά σε εισιτήριο διαρκείας ή εισιτήριο αγώνα, καθώς η ζήτηση είναι μεγάλη.

Η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΟΦΗ-Παναθηναϊκός, θα συνεχιστεί μέχρι και τη Τετάρτη (30/11) το μεσημέρι από τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Ξεκίνησε η προετοιμασία

Στα αγωνιστικά, η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ξεκίνησε χθες Σάββατο, ενώ  και σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ προπονήθηκαν κανονικά στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Βουό και Μασάδο ακολούθησαν το πρόγραμμα σε φουλ ρυθμούς. Προπόνηση με μεγαλύτερη ένταση έκανε ο Κώτσιος, ο Αντουκόρ έκανε θεραπεία για ένα χτύπημα που δέχθηκε στο παιχνίδι με την Ελευσίνα, αλλά δεν φαίνεται να εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της τεχνικής ηγεσίας, οι παίκτες του ΟΦΗ θα προπονηθούν τη Δευτέρα (28/11) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ενώ την Τρίτη (29/11) η προπόνηση θα είναι απογευματινή (5μμ) μετά το τέλος της οποίας ο Νίκος Νιόπλιας θα ανακοινώσει την αποστολή, για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Σχόλια