default-image

Με όπλο την έδρα του ο ΟΦΗ!

Μπάσκετ
Με όπλο την έδρα του ο ΟΦΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με στόχο να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του, ο ΟΦΗ υποδέχεται σήμερα στο ΒΑΚ, στις 17:00, τον Άρη Νικαίας, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής. Η ομάδα του Γιάννη Κόκκινου έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά το πρωτάθλημα και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, έχοντας να αντιμετωπίσει μια ομάδα που θεωρητικά είναι στα μέτρα της, ενώ σημαντική βοήθεια αναμένεται να δώσει ο κόσμος.

Φυσικά αυτό δεν εφησυχάζει την κρητική ομάδα, η οποία θα κληθεί να αγωνιστεί χωρίς τον Βασίλη Μαϊστρέλη. Ο έμπειρος γκαρντ υποβλήθηκε σε εξετάσεις και, όπως προέκυψε, υπέστη θλάση στους προσαγωγούς και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για 15 μέρες. Το θετικό είναι ότι ο Ανδρέας Ξενάκης ξεπερνά τον τραυματισμό του και θα είναι στη διάθεση του προπονητή του. Χθες έβγαλε μέρος της προπόνησης, ενώ σήμερα αναμένεται να ανεβάσει ρυθμούς.  

Διαιτητές θα είναι οι κ. Ντάνος και Λαμπίρης, και κομισάριος ο κ. Ευαγγελινός.  

Για την 7η αγωνιστική του 2ου ομίλου Νότου διεξάγονται και τα παιχνίδια Λοκρός Αταλάντης-Προμηθέας Χαλ., Σαντορίνη-Έσπερος Λαμίας, Πανναξιακός-Πόλις Καλλιθέας, Διαγόρας Δρυοπ.-Κάδμος, Ιπποκράτης Κω-Πεντέλη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News