default-image

Κωνσταντινίδης: Με τη νοημοσύνη μου κανείς δε θα παίζει

Μπάσκετ
Κωνσταντινίδης: Με τη νοημοσύνη μου κανείς δε θα παίζει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έντονα παράπονα εξέφρασε ο Τόνι Κωνστνατινίδης για τη διαιτησία της εκτός έδρας αναμέτρησης του Ρέθυμνο Cretan Kings με τον ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής της ρεθυμνιώτικης ομάδας στη συνέντευξη Τύπου επισήμανε αρχικά: «Εύχομαι ό,τι καλύτερο στον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Κάποια πράγματα μας κοστίζουν στα εκτός έδρας ματς. Βλέπουμε παρόμοια λάθη, ο ΠΑΟΚ σκόραρε 22 πόντους από δικές μας λάθος επιλογές ενώ όταν χάνουμε εμείς επιθετικά ριμπάουντ, αυτά γίνονται καλάθια για τους αντιπάλους. Σκεφτόμουν αν η νίκη του ΠΑΟΚ ήταν δίκαιη γιατί ήταν συνέχεια μπροστά στο σκορ, αλλά από την άλλη σκεφτόμουν ότι θα μπορούσαμε να κλέψουμε το ματς αν σκοράραμε στο τέλος του αγώνα».

Στη συνέχει, ωστόσο, αναφέρθηκε στη διαιτησία λέγοντας: «Με τον ΠΑΟΚ θα είμαστε κοντά στις θέσεις στη βαθμολογία και θέλουμε νίκη με πάνω από δύο πόντους απέναντί του στην Κρήτη. Είχαμε την ευκαιρία να κλέψουμε το ματς σήμερα αλλά δεν το κάναμε. Θέλω να πω και κάτι άλλο. Αυτό δεν έχει σχέση με τον ΠΑΟΚ. Με την δική μου νοημοσύνη και με την νοημοσύνη των παικτών μου, κανείς δεν μπορεί να παίξει, ούτε τους επιτρέπουμε να παίζει.

Δημιουργούνται πολλά διαιτητικά ανθρώπινα λάθη σε εκτός έδρας ματς. Και με την Κύμη και με τον Απόλλωνα εκτός, αλλά και σήμερα. Δεν μπορώ να μιλήσω πιο ανοιχτά. Η διαιτησία ήταν πολύ έξυπνη σήμερα. Υπάρχει σεβασμός στον ΠΑΟΚ. Σέβομαι τους πάντες αλλά απαιτώ πλήρη σεβασμό. Γίνεται αρκετά ενοχλητικό αυτό που γίνεται. Με την δική μου νοημοσύνη, κανείς δεν θα παίζει».

Από την πλευρά των παικτών ο Χάρης Γιαννόπουλος είπε: «Πρώτη φορά κάνουμε δεύτερη σερί ήττα. Πρέπει να κερδίσουμε στο επόμενο ματς. Κάποια πράγματα επιμένουμε στο να τα διορθώσουμε αλλά δεν το έχουμε καταφέρει. Πρέπει τα νεκρά μας διαστήματα να τα διορθώσουμε και να μην υπάρχουν σερί από τους αντιπάλους. Ο ΠΑΟΚ έκανε μια σπουδαία νίκη παρά τα ταξίδια και τους τραυματισμούς».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News