Αθλητισμός

Πετράκη: Χρειάζονται πολλοί παράγοντες για να πας μπροστά

Απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές του στη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 επί της Βέροιας έμεινε ο Γιάννης Πετράκης, ο οποίος στις δηλώσεις του τόνισε επίσης ότι «χρειάζονται πολλοί παράγοντες για να πας μπροστά»…

Αρχικά ο Κρητικός τεχνικός επισήμανε:  «Έγινε μια πολύ σπουδαία προσπάθεια, μια πάρα πολύ καλή εικόνα, μια πάρα πολύ σπουδαία νίκη που χρειαζόμασταν, απέναντι σε πολύ δύσκολες αγωνιστικές συνθήκες. Η εικόνα μας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν πολύ καλή, είχαμε ευκαιρίες, δυο δοκάρια, δυο γκολ και το σημαντικότερο είναι ότι ο αντίπαλος δεν κατάφερε να κάνει προϋποθέσεις για γκολ. Συγχαρητήρια στους παίκτες και τον κόσμο»

Για το αν το γκολ του Κοζορώνη. που δείχνει πλουραλισμό. αποτελεί αναγκαία συνθήκη για να μείνει ψηλά η ομάδα: «Το ότι σκόραρε ο Βαλάντης είναι σημαντικό  για τον ίδιο. Για να πας όμως μπροστά υπάρχουν δεκάδες παράγοντες, το ποδόσφαιρο είναι συνδυασμός πολλών πραγμάτων, χρειάζεται να υπάρχει ισορροπία μεταξύ αυτών, για να πάμε μπροστά".

Για την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου: «Δεν μένω σε αυτό το πρόβλημα, γιατί αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να το αλλάξουμε. Δεν το αναδεικνύω ως πρόβλημα, γιατί θα πρέπει να το λύσουμε και αυτή στιγμή δεν μπορούμε. Αν γίνει οτιδήποτε, θα τοποθετηθεί η διοίκηση γι' αυτό το θέμα».

Για το προσεχές ματς Κυπέλλου με τον Αγροτικό Αστέρα: «Μας ενδιαφέρει πολύ ο θεσμός και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να παίξουν παιδιά που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής και τα εμπιστεύομαι»

Σχόλια