default-image

Ο Γιώργος Σαμαράς μιλά για το ιδιαίτερο δέσιμο με τη Σέλτικ

Ποδόσφαιρο
Ο Γιώργος Σαμαράς μιλά για το ιδιαίτερο δέσιμο με τη Σέλτικ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Ο Γιώργος Σαμαράς έφυγε πριν περίπου 2,5 χρόνια από την Σέλτικ, ωστόσο το δέσιμο που έχει με το σύλλογο της Σκωτίας είναι ξεχωριστό.

Ο Κρητικός άσος μίλησε στο περιοδικό της Σέλτικ για την αγάπη που έχει ο ίδιος για το σύλλογο, αλλά και αυτή των οπαδών στο πρόσωπό του, ενώ αποκάλυψε γιατί δυσκολεύεται να επιστρέψει στη Γλασκώβη για να δει από κοντά παιχνίδι της ομάδας.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε στο επίσημο περιοδικό της Σέλτικ:

Για το πώς αισθάνεται που βρίσκεται δύο χρόνια μακριά από την αγαπημένη του Σέλτικ: «Είναι ένας πολύ δυνατός δεσμός και είναι ο λόγος που δεν μπορώ να επιστρέψω στην Γλασκώβη για να δω ένα παιχνίδι. Δεν είμαι έτοιμος να γυρίσω στην Γλασκώβη σαν οπαδός, κάτι το οποίο είμαι, και να δω την ομάδα. Είναι δύσκολο για εμένα να μιλήσω για το παρελθόν και είναι μόνο δύο χρόνια. Αγαπώ τη Σέλτικ και θα την αγαπώ για πάντα.

Είμαι υπερήφανος για το γεγονός ότι έπαιξα περισσότερες από 250 φορές με τη φανέλα της και που βοήθησα την ομάδα για επτά χρόνια να κερδίσει τρόπαια και να έχει σπουδαίες βραδιές στο Champions League. Είναι ένα κομμάτι της ζωής μου, οι αναμνήσεις μου και ένα κομμάτι του παιχνιδιού που αγαπώ. Θα είμαι Σέλτικ μέχρι το τέλος μου. Ήρθα σαν ένα 22χρονο αγόρι και έφυγα στα 30 μου. Μια φορά Σέλτικ, για πάντα Σέλτικ. Αυτός είμαι. Είχα τα πάνω μου και τα κάτω μου, αλλά έτσι είναι η ζωή και στο τέλος ένιωσα ότι τα πήγα μια χαρά».

Για το γεγονός ότι ακόμη και σήμερα είναι ένας από τους αγαπημένους παίκτες για τους οπαδούς της σκοτσέζικης ομάδας: «Είναι σπουδαίο. Έφτασα στη Νέα Υόρκη την περασμένη εβδομάδα και οπαδοί που φορούσαν διακριτικά της Σέλτικ, ήρθαν για να βγάλουν φωτογραφίες μαζί μου. Ήταν το ίδιο που μου είχε συμβεί στην Οτάβα, στο Έντμοντον, στην Τάμπα και στην Φλόριντα, όπου υπήρχαν φίλοι της ομάδας, οι οποίοι ήρθαν για να δουν το παιχνίδι και να βγάλουν φωτογραφίες μαζί μου.

Δεν ξέρω αν είμαι ήρωας, απλώς βλέπω τον εαυτό μου ως έναν παίκτη που ήταν αφοσιωμένος στην ομάδα και έδινε πάντα ότι καλύτερο μπορούσε. Ακόμα νιώθω την αγάπη αυτή για την ομάδα. Η Σέλτικ είναι μια παγκόσμια ομάδα και πριν την έναρξη της σεζόν πηγαίναμε σε όλο τον κόσμο για ανθρώπους για τους ανθρώπους που υποστηρίζουν την ομάδα. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, δεν βλέπεις έναν παίκτη αφοσιωμένο σε μία ομάδα για πολλά χρόνια, αλλά εγώ το έκανα επειδή αγάπησα την ομάδα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News