default-image

Τα έχουν με τον διαιτητή στην Ελευσίνα

Ποδόσφαιρο
Τα έχουν με τον διαιτητή στην Ελευσίνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Μπουμαρσόπουλου είχε ο Πανελευσινιακός. Η ομάδα της δυτικής Αττικής με ανακοίνωσή της χαρακτήρισε... ερασιτέχνη τον ρέφερι από τη Λάρισα και ζήτησε τη διαγραφή του. Αναλυτικά ανέφερε:

«Το πρωτάθλημα επιτέλους συνεχίστηκε.. και μαζί του και η προκλητική και απαράδεκτη διαιτησία. Ο Κος Μαλουτας παρέδωσε την σκυτάλη στον Κο Μπουμαρσόπουλο ο οποίος και αυτός με την σειρά του έβαλε το λιθαράκι του για άλλη μια άδικη ήττα του Πανελευσινιακου. Δεν θα ασχοληθούμε με το ανύπαρκτο πέναλτι που μας «χρέωσε» μιας και δεν θα αλλάξει κατι, αλλά θα θέσουμε ένα ερώτημα και μια απαίτηση.. Γιατί «κύριοι» τόσο μίσος και τόσος φθόνος προς τον Πανελευσινιακο; Γιατί τέτοια αντιμετώπιση;

Ζητάμε την διαγραφή αυτού του φανερά ερασιτέχνη διαιτητή από τον πίνακα διαιτησίας. Τέτοιοι διαιτητές δεν αξίζουν θέση στη Β' Εθνική. Δηλητηριάζουν και ξεφτιλιζουν το ελληνικο ποδόσφαιρο. Εχουμε μάθει να δίνουμε συγχαρητήρια σε νίκες και ήττες, όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν… Θα σταθούμε εμπόδιο σε ό,τι αδικεί την ομάδα μας».

«Αστείος ο διαιτητής»

Λίγο νωρίτερα ο Θανάσης Δημόπουλος είχε χαρακτηρίσει αστείο τον διαιτητή στη συνέντευξη Τύπου και σημείωσε:

«Χαίρομαι που έρχομαι σε αυτό το γήπεδο. Πάντα η ατμόσφαιρα ήταν καλή, και σαν ποδοσφαιριστής πάντα μου άρεσε να παίζω σε αυτό το γήπεδο. Πάλι είδα αυτό το γήπεδο μετά από χρόνια. Η ομάδα του ΟΦΗ έχει ιστορία, έχει έδρα που ανά πάσα στιγμή μπορεί να ανατρέψει το σκορ. Για το παιχνίδι μπορώ να πω ότι στο πρώτο μισάωρο ήμασταν πάρα πολύ κακοί. Ο ΟΦΗ έπαιζε πολύ καλά με σέντρες κάθετα, δικαιούται ένα γκολ, αλλά όχι με αυτό το πέναλτι.

Ο διαιτητής ήταν για γέλια. Δεν επιτρέπεται να δίνουν τέτοια πέναλτι και ο ΟΦΗ δεν χρειάζεται τέτοια γκολ. Νομίζω ότι ο κόσμος είδε ένα καλό παιχνίδι από τον ΟΦΗ. Εμείς είχαμε και το δοκάρι που αν έμπαινε θα ήταν κάτι διαφορετικό. Όταν δέχεσαι στο 6ο λεπτό γκολ από ένα πέναλτι που δεν υπάρχει τότε τι να πεις. Κοιτάμε τη συνέχεια σε παιχνίδια σαν και αυτά με τον ΟΦΗ κάτι πρέπει να πάρεις. Να κερδίσεις είναι πάρα πού δύσκολο, καθώς έχει μία δύσκολη έδρα και ομάδα ενθουσιώδη.

Ομάδες όπως ΟΦΗ και Άρης πρέπει να είναι Super League είναι κρίμα να μην βρίσκονται εκεί. Είναι πάρα πολύ δυνατοί. Θα παρεξηγηθούν κάποιες άλλες ομάδες, αλλά η αλήθεια είναι αυτή, αυτές οι δύο ομάδες πρέπει να είναι Super League. Δεν το λέω επειδή είμαι εδώ στη Κρήτη αυτή είναι η άποψή μου.

Τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα και οικονομικά τα έξοδα είναι πολλά, νομίζω είναι ποιος θα αντέξει. Έχουμε βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη τα τρία αδέρφια δεν έχουμε στήριξη, αλλά έχουμε κάποιους χορηγούς που βοηθάνε. Όταν κάνετε ένα παιχνίδι με 3.000-5.000 κόσμο έχεις έσοδα. Άλλο τα συμβόλαια του ΟΦΗ και άλλα τα δικά μας. Στόχος είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να σωθεί η ομάδα και από εκεί και πέρα όταν θα έρθει η ώρα θα γίνει αυτό που πρέπει να γίνει, αλλά θέλουμε να είμαστε στην κατηγορία.

Τα οικονομικά είναι πάρα πολύ σφιχτά και 10 ευρώ να δώσει ο άλλος το σκέφτεται. Ένας για να μπει έφερε τα χάπια του στην Ελευσίνα, 300-400 ευρώ τα εισιτήρια σε γενικές γραμμές, ενώ ξέρετε πόσο στοιχίζουν οι διαιτησίες. Ευτυχώς έχουμε καλούς χορηγούς και μας βοηθάνε αλλιώς πώς θα αντέξεις; Παλιά όπως ξέρετε έπαιρναν οι ομάδες βοήθεια από την Football League και τώρα δώσαμε εμείς για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Τα έξοδα είναι πάρα πολλά, το παλεύουμε. Είναι μέχρι να αντέξεις, αν δεν αντέξεις πας στο σπίτι σου. Είναι νωρίς ακόμα να πούμε πολλά πράγματα για το πρωτάθλημα, αλλά νομίζω πρωταγωνιστές θα είναι οι ΟΦΗ, Άρης, Τρίκαλα και Λαμία οι οποίοι θα δώσουν μεγάλη μάχη. Τα Τρίκαλα έχουν καλούς παίχτες. Ποιος θα κόψει το νήμα θα το δούμε μιας και είναι και ο Απόλλων που έχει 3 στα 3. Στην ουρά θα δούμε, έχει ο Θεός».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News