default-image

ΟΦΗ- Πανελευσινιακός από την Κρήτη TV

Αθλητισμός
ΟΦΗ- Πανελευσινιακός από την Κρήτη TV

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας δρόμος υπάρχει για τον ΟΦΗ στο σημερινό αγώνα με τον Πανελευσινιακό και αυτός οδηγεί μόνο στη νίκη. Το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Football League, που θα μεταδοθεί απευθείας από την ΚΡΗΤΗ TV στις 6 το απόγευμα, είναι κομβικής σημασίας για την ομάδα του Ηρακλείου.

Μετά τα δύο πρώτα άτυχα αποτελέσματα, οι τρεις βαθμοί είναι απαραίτητοι για τους Κρητικούς, ώστε να μπουν για τα καλά σε φάση ανάκαμψης. Στο εσωτερικό της ομάδας επικρατούν αποφασιστικότητα και πάθος, ενώ ο Νίκος Νιόπλιας και οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν ότι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Δεν αποπροσανατολίζονται από την βαθμολογική θέση του αντιπάλου και οι δείκτες συγκέντρωσης είναι ιδιαίτερα υψηλοί.

Εκτός τελικά ο Βουό

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες, με τον Πάτρικ Βουό να μένει τελικά εκτός αποστολής. Παρότι ο Ιβοριανός στράικερ προπονήθηκε κανονικά όλη την εβδομάδα, συζήτησε με το Νιόπλια και αποφασίστηκε να αποφευχθεί το παραμικρό ρίσκο, από τη στιγμή που δε νιώθει 100% έτοιμος. Άλλωστε, από την πλευρά της τεχνικής ηγεσίας δεν υπήρχε καμιά διάθεση να πιεστεί ο ποδοσφαιριστής, από τη στιγμή που ακολουθούν συνεχόμενα σημαντικά παιχνίδια. Στο… απουσιολόγιο είναι και ο Κώτσιος, που για άλλη μια μέρα προπονήθηκε ατομικά, όπως και ο Μασάδο που ναι μεν συμμετείχε δύο μέρες σε φουλ ρυθμούς, όμως είναι ανέτοιμος.

Στην 18αδα μετέχουν οι Δάφκος, Δερμιτζάκης, Βαλλιάνος, Κολιάρας, Χαντί, Νάστος, Μπουρσέλης, Οστοιτς, Μίκιτς, Αντουκόρ, Μιλοσάβλιεφ, Ράντι, Μάνος, Ογκμποε, Κομεσίδης, Κιάσσος, Ροβίθης και Χύζι.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Βουό, Κώτσιος, Μασάδο, Φαζός,  Μπολάκης, Κασμερίδης, Βρεττός, Κοντογιάννης, Μανιαδής, Τουγλής.

Με επιθετικό πλάνο

Όλη την εβδομάδα ο Νίκος Νιόπλιας δεν άνοιξε τα… χαρτιά του για την 11αδα, αν και υπάρχει ένα δείγμα από τις δοκιμές που έγιναν. Το δίλλημα έχει να κάνει με την επιθετική γραμμή, όπου φαίνεται να «παίζονται» μέχρι τελευταία στιγμή κάποια πράγματα. Δείχνει δεδομένο όμως ότι ο ΟΦΗ θα πάει σε ένα επιθετικό σχήμα 4-3-3, με ένα αμυντικό μέσο, όπως βέβαια έχει κάνει και σε άλλα παιχνίδια.

Σε μια πιθανή 11αδα, ο Δαύκος θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στην 4αδα της άμυνας οι Μίκιτς, Κομεσίδης, Όστοϊτς και Κοιλιάρας. Ανασταλτικός χαφ ο Αντουκόρ και πιο μπροστά του ως δημιουργικοί μέσοι Μπουρσέλης και Χαντί. Στην 3αδα της επίθεσης τις θέσεις διεκδικούν Ράντι, Μιλοσάβλιεφ, Όγκμποε και Μάνος.

Σε ότι αφορά το σημερινό αντίπαλο, ο Πανελευσινιακός έρχεται στο Ηράκλειο με μοναδικό απόντα τον Ταμπάκη, που ταλαιπωρείται από ίωση.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Καλιακάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News