default-image

Έδειξε τη δυναμική του ο Ωκεανός!

Σπορ
Έδειξε τη δυναμική του ο Ωκεανός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη δυναμική του έδειξε το κολυμβητικό σωματείο του Α.Ο. Ωκεανού Ηρακλείου το περασμένο σαββατοκύριακο, τόσο μέσα, όσο και έξω από τις πισίνες!

Το σωματείο συμμετείχε με 17 παιδιά στην πρώτη του ημερίδα, που έγινε στο κολυμβητήριο Λίντο. Οι κολυμβητές-τριες του Ωκεανού έκαναν πολύ καλή εμφάνιση, ενώ για τα περισσότερα από τα παιδιά ήταν η πρώτη συμμετοχή σε κολυμβητικούς αγώνες.

Επίσης την Κυριακή, η ομάδα του Ωκεανού βρισκόταν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Τάλως Plaza για να γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του παιδιού. Δημιούργησε μαζί με τα παιδιά που βρέθηκαν εκεί το εντυπωσιακό "Δέντρο των Δικαιωμάτων" όπου τα παιδιά μοιράστηκαν μαζί μας τα δικαιώματα τους! Επίσης συγκέντρωσε τρόφιμα, ρούχα, παπούτσια και παιχνίδια και τα προσέφεραν στο Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης!

Το σωματείο του Ωκεανού συγχαίρει όλα τα παιδιά και τους προπονητές τους, Αντώνη Παπαγρηγορίου και Αποστολάκη Μιχάλη, που συμμετείχαν στην ημερίδα! Επίσης συγχαίρει τον «Ορίζοντα Γνώσης» για την όμορφη εκδήλωση και την υπόλοιπη ομάδα όπου βρέθηκε εκεί, τις Έλενα Πασπαλάκη, Μαρίνα Νικολάου και Μαρία Κορέτση!

Και τέλος ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλα τα παιδάκια και τους γονείς τους, που συμμετείχαν στην εκδήλωση, έμαθαν για τα δικαιώματα των παιδιών, δημιούργησαν το «Δέντρο των Δικαιωμάτων» και προσέφεραν όλα αυτά τα πράγματα για το Παιδικό Χωριό SOS!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News