default-image

Είδαν... όραμα στον Παναθηναϊκό για το "Γεντί Κουλέ"

Ποδόσφαιρο
Είδαν... όραμα στον Παναθηναϊκό για το "Γεντί Κουλέ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το αίτημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για να αλλάξει η έδρα του αγώνα κυπέλλου με τον ΟΦΗ, με το αιτιολογικό της ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου «Γεντί Κουλέ», διερευνήθηκε χθες μέσω ΕΠΣΗ από την Ομοσπονδία.

Παράγοντες της ποδοσφαιρικής Ένωσης με επικεφαλής τον κ. Θεοδοσάκη επισκέφτηκαν το γήπεδο του ΟΦΗ, έβγαλαν φωτογραφίες και συνέταξαν όλα τα έγγραφα που απαιτεί ο κανονισμός και στάλθηκαν στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Σύμφωνα με αυτά ο αγωνιστικός χώρος του «Γεντί Κουλέ» χαρακτηρίζεται κατάλληλος για τη διεξαγωγή του αγώνα. Να τονισθεί ότι η ΕΠΣΗ με πρωτοβουλία του προέδρου της Νίκου Τζώρτζογλου, ζήτησε και τη γνωμάτευση διαπιστευμένου γεωπόνου και συγκεκριμένα του Γιώργου Φραγκάκη που επί σειρά ετών είχε την ευθύνη του χλοοτάπητα στο Παγκρήτιο Στάδιο. Σύμφωνα με πληροφορίες και η έκθεση του εμπειρογνώμονα, ήταν θετική προς την καταλληλότητα του αγωνιστικού  χώρου, βάσει των κριτηρίων, ενώ αναλύονται τα εξασθενημένα κομμάτια του χλοοτάπητα, ως προς το χρώμα, λόγω της έλλειψης των βροχοπτώσεων.

Από το πρωί χθες η επικοινωνία της ΕΠΟ με τον κ. Τζώρτζογλου ήταν διαρκής, την ώρα που και ο Παναθηναϊκός επιχειρούσε να στηρίξει το αίτημά του, με τηλεφωνήματα στο Γουδή. Εκείνο που έχει σχολιασθεί πάντως είναι ότι ο αγωνιστικός τάπητας του γηπέδου του ΟΦΗ μπορεί να μην είναι τέλειος αυτή τη στιγμή, αλλά είναι πολύ καλύτερος από αρκετά γήπεδα όπου ορίζονται αγώνες της Σούπερ Λίγκα και ένα τέτοιο αίτημα, όπως του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να έχει τύχει.

Κλασικό δείγμα ήταν το ματς που μεταδιδόταν προχθές από τους «Ζωσιμάδες» (ΠΑΣ-Λεβαδειακός), όπου η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου ήταν ασύγκριτα χειρότερη από εκείνον που η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέλει να βγάλει ακατάλληλο!

Είναι αξιοσημείωτο ότι ακόμη κι αν η ΕΠΟ παραφρονήσει και κάνει αποδεκτό το «πράσινο» αίτημα, ούτε το Παγκρήτιο μπορεί να φιλοξενήσει το ματς, λόγω καμερών ασφαλείας! Ούτε και τα Περιβόλια… Επομένως οι επιτελείς του Παναθηναϊκού, μάλλον οραματίσθηκαν να πάνε το ματς με γηπεδούχο τον ΟΦΗ στην Αθήνα. Αντικειμενικά, αυτό βγαίνει από τα δεδομένα…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News