default-image

"Με πάθος για τη νίκη", το μήνυμα Μπουρσέλη-Αντουκόρ

Ποδόσφαιρο
"Με πάθος για τη νίκη", το μήνυμα Μπουρσέλη-Αντουκόρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποφασιστικότητα και μεγάλη θέληση επικρατούν στις τάξεις των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ, για τον αυριανό αγώνα με τον Πανελευσινιακό (18:00, ΚΡΗΤΗ TV).

Αντώνης Μπουρσέλης και Τζο Αντουκόρ μίλησαν στην ΚΡΗΤΗ TV μετά τη σημερινή προπόνηση για το αυριανό παιχνίδι.

Ο Ηρακλειώτης μέσος επισήμανε αρχικά: «Είχαμε ένα κενό διάστημα με τις αναβολές, αλλά έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Πιστεύω είμαστε καλά σε όλους τους τομίες. Όλα δείχνουμε σε καλή κατάσταση και μοναδικός μας στόχος είναι η νίκη, δεν υπάρχει τίποτα άλλο».

Για τα απαραίτητα αγωνιστικά στοιχεία πρόσθεσε: «Από την πλευρά μας χρειάζεται πάθος, δύναμη και πάρα πολύ τρέξιμο. Παίζουμε στην έδρα μας, θα έχουμε τον κόσμο μας δίπλα και χρειάζεται να ασκήσουμε πίεση, για να καθαρίσουμε το ματς όσο γίνεται πιο γρήγορα. Πάντα πρέπει να είμαστε έτοιμοι γιατί ακολουθούν συνεχόμενα παιχνίδια. Δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα άλλο, από το να δίνουμε την ψυχή μας για να έχουμε νίκες».

Από την πλευρά του ο Γκανέζος αμυντικός χαφ ανέφερε: «Είναι καλό που ξεκινά πάλι το πρωτάθλημα και έχουμε προετοιμαστεί για αυτό. Το παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό είναι πολύ σημαντικό για μας και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Όλο αυτό το διάστημα δουλέψαμε μέρα με τη μέρα και νομίζω ότι είμαστε απόλυτα έτοιμοι».

Για τα «κλειδιά» της αναμέτρησης τόνισε: «Πρέπει να είμαστε καλά οργανωμένοι και να έχουμε ισχυρό κίνητρο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, να είμαστε ενωμένοι σαν ομάδα, για να πάρουμε την πρώτη νίκη. Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα για το επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς και στα δύο πρώτα παιχνίδια δώσαμε μάχη, αλλά στο τέλος δεν τα καταφέραμε. Τώρα θα δικαιωθούμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News