Αθλητισμός

Κομβικό θεωρούν στο Ρέθυμνο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

Κομβικό θεωρούν οι άνθρωποι του Ρέθυμνο Cretan Kings το σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για την 8η αγωνιστική της Basket League.

  • Όπως εξηγεί στο επίσημο σάιτ του συλλόγου ο βοηθός του Τόνι Κωνσταντινίδη, Δημήτρης  Μητρόπουλος: «Είμαστε σε μία σειρά παιχνιδιών και τα επόμενα στην Πυλαία με τον ΠΑΟΚ και στην έδρα μας με τον Προμηθέα θεωρώ πως θα είναι κομβικά για τη συνέχεια διότι είναι αυτά που μπορούν να μας κρατήσουν στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας».

Ο κ. Μητρόπουλος αναφέρθηκε και στην ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Κύμη επισημαίνοντας ότι «το χάσαμε μέσα από τα χέρια μας. Κάναμε καλό α' ημίχρονο και στην επανάληψη μπήκαμε χωρίς συγκέντρωση που μας στοίχισε την ήττα».

Όσον  αφορά στο ματς με το Δικέφαλο είπε: «Για μας, όπως πάντα, στόχος είναι να διεκδικήσουμε τη νίκη στην Θεσσαλονίκη. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα και θα προσπαθήσει μετά από δύο συνεχόμενες ήττες στην Ελλάδα  να πάρει το ματς στην έδρα του. Για αυτό το λόγο εμείς θα πρέπει να δείξουμε ότι το θέλουμε, να «παλέψουμε» και να περιορίσουμε τα λάθη που στο προηγούμενο ματς μας στέρησαν τη νίκη. Νομίζω αυτό είναι το «κλειδί». Η συγκέντρωση και η θέληση που θα δείξουμε μέσα στο ματς».

Σχόλια