default-image

Η τρελή πορεία του ΟΦΗ και η πρόκληση του Άρη

Μπάσκετ
Η τρελή πορεία του ΟΦΗ και η πρόκληση του Άρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ έχει ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό ειδικά στο κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη Νικαίας για την 7η αγωνιστική του 2ου ομίλου νότου.

Η ομάδα του Γιάννη Κόκκινου προέρχεται από μία σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του Πόλις, όμως για να αποκτήσει αξία το συγκεκριμένο διπλό θα πρέπει να νικήσει την Κυριακή στο παιχνίδι που ξεκινά στις 17:00 στο ΒΑΚ.

«Ο Άρης Νικαίας είναι μία ομάδα που θεωρώ ότι είναι στα μέτρα μας», επισημαίνει στο neakriti.gr  ο Γιάννης Κόκκινος, ο οποίος προσθέτει: «Είναι μία ομάδα με έμπειρα παιδιά που θέλει προσοχή γιατί εάν της δώσεις το περιθώριο να κάνει το παιχνίδι της μπορεί να σου κάνει ζημιά».  Για τον προπονητή το ΟΦΗ «χρειαζόμαστε οπωσδήποτε τη νίκη αυτή γιατί θα πάει στράφι το διπλό στην Καλλιθέα επί του Πόλις. Είναι μία ομάδα που έχει ίδιους στόχους με εμάς και πρέπει να την κερδίσουμε».

Ερωτηθείς για το κατά πόσο μπορεί να αλλάζουν οι στόχοι του ΟΦΗ με τις νίκες που έχει κάνει, ο ηρακλειώτης τεχνικός τόνισε: «Επειδή είμαστε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα δεν αλλάζουμε στόχους. Για εμάς προτεραιότητα αποτελεί να σωθούμε με σκοπό να φύγει το άγχος. Εάν προκύψει κάτι άλλο στην πορεία καλώς να έρθει. Παιχνίδι με παιχνίδι θα αναπροσαρμόζουμε τους στόχους μας. Τη δεδομένη στιγμή, όμως για εμάς το παιχνίδι με τον Άρη  Νικαίας είναι πολύ σημαντικό».

Ο Γιάννης Κόκκινος θέλει και τον κόσμο στο πλευρό της ομάδας. «Δεν έχει άλλο παιχνίδι την Κυριακή και πιθανολογώ ότι θα έχουμε πολύ κόσμο. Η στήριξή του είναι πολύ σημαντική για εμάς. Τους θέλουμε δίπλα μας, να μας στηρίζουν πάντα σε κόσμια πλαίσια. Να το χαρούν και αυτοί και εμείς».

Στα αγωνιστικά, ο Αντρέας Ξενάκης αναμένεται να επιστρέψει σήμερα στις προπονήσεις έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός στο ματς με τον Πόλις, ενώ αμφίβολος είναι ο Βασίλης Μαϊστρέλης, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Ρεπορτάζ: Νίκη Μηλιαράκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News